adidas Manchester United Tenue Thuis Kids 2019-2020

adidas manchester united tenue thuis kids 2019-2020Koop bij ons het adidas Manchester United tenue thuis kids 2019-2020. Het voetbaltenue bestaat uit het thuisshirt, het voetbalbroekje en de sokken. Je kunt hieronder direct bestellen bij Voetbalshop.nl.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs vanaf €54.95 mini
  • Club: Manchester United FC
  • adidas Clima-cool technology

Ook dit seizoen zal Ole alles doen om in de Premier League kampioen te worden. De selectie van United bestaande uit onder andere Martial, Marcus Rashford of nieuweling James. In kleinere maten hebben we ook het adidas Manchester United tenue minikit 2019-20. Je kunt de kleding vandaag bestellen en je hebt het morgen in huis. Wil je het totaaloverzicht zien? Je komt daar via de blauwe link: Manchester United.

Uiteraard is het mogelijk om de kleding te bedrukken met je favoriete speler! Je hebt deze iets later in huis want een bedrukking kost een dag.

Dit nieuwe United thuistenue wordt nu al veel verkocht. Als we kijken in Old Trafford zien we veel de kleur rood. Het United tenue is bij Voetbalshop.nl te verkrijgen voor de best beschikbare prijs in Nederland, klik dus snel door! Natuurlijk is deze dit seizoen weer ontworpen met een normale pasvorm en design. Een thuisshirt is voorzien van de bekende rode kleur met het Chevrolet logo in het midden. Je kunt de kleding dus laten bedrukken.

adidas Manchester United Tenue Thuis Kids 2019-2020

Je kunt het tenue bestellen vanaf maat 122cm tot 176cm. Ook is het mogelijk om een los Manchester United shirt kinderen 2019-2020 te bestellen. Doordat adidas nu aan het roer staat, zijn uiteraard ook de witte adidas strepen te zien. Ideaal om morgen al te sporten in het nieuwe tenue dus sla je slag. Ook de trainingen starten binnenkort dus helemaal prachtig. Je kunt het adidas Manchester United tenue junioren vandaag nog bestellen of ga voor een los Manchester United shirt uit kids 2019-2020!

  • Junioren/kinderen
  • Premier League
  • Manchester United shop
  • adidas Climacool techniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *