Heerenveen Trainingspak 2016-2017

heerenveen trainingspak 2016-2017Het Heerenveen trainingspak 2016-2017 is prachtig en razend populair in de Heerenveen feanonline shop. In onze SC Heerenveen fanshop ook het Heerenveen thuisshirt 2017-2018.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids tot senioren
  • Kleuren: blauw en donkerblauw
  • Jako voetbalkleding

Deze met als basis de blauwe kleur en donkerblauwe accenten. De trainingspakken voetbalclubs hebben natuurlijk allemaal het kledingmerk op de linkerborst. In het geval van SC Heerenveen is dit Jako. Je hebt dus de keuze uit een tal van Jako trainingspakken. In dit geval betreft het een goedkope trainingspak voor een bedrag van €37,98.

Het nieuwe Heerenveen presentatiepak gaan we natuurlijk zien tijdens de wedstrijden in de Eredivisie. Foppe de Haan is inmiddels vervangen door Jurgen Streppel. De stabiele coach moet weer gaan leiden tot nieuwe successen. Het prachtige SC Heerenveen trainingspak blauw met natuurlijk een blauw basiskleur die zie je terug op het Heerenveen trainingsjack en SC Heerenveen trainingsbroek. Een Jako trainingspak is gemaakt van unieke materiaal wat zorgt voor een droog en heerlijk gevoel. We kunnen tevens zeggen dat de technologie zorgt dat het water wordt afgevoerd naar de buitenste lagen.

Heerenveen Trainingspak 2016-2017

Het SC Heerenveen trainingspak is geweldig uniek en valt op door de prachtige kleuren. Een professioneel Jako pak zal worden gedragen door de sterspelers van de club. Het nieuwe trainingspak bestaat uit het SC Heerenveen trainingsjack en trainingsbroek met extra zakken. De Jako trainingspakken hebben een normale pasvorm en is geschikt voor iedereen. Heerlijk om comfortabel in de voetballen of om gewoon in rond te lopen. De pasvorm met elastische uiteinden zorgt voor een comfortabele vorm. Bekijk de rest van onze club artikelen in onze Heerenveen fanshop. Hier ook het Heerenveen shirt uit 2017-2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *