Heracles Almelo Shirt Blauw 2017-2018

heracles almelo shirt blauw 2017-2018Het Heracles Almelo shirt blauw 2017-2018 ook wel uitshirt genoemd. Deze is uniek in onze fanshop. De kleuren blauw met zwarte en witte accenten passen perfect bij het trainingspak van de club.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Maat: S tot XXL
  • Gratis thuisbezorgd!
  • Hoofdsponsor Asito

Het Heracles uitshirt blauw is ontworpen door Acerbis. Acerbis is een Italiaans kledingmerk die we veel zien bij BMX en Rugby. Het Heracles Almelo bekershirt 2017-2018 is natuurlijk los te verkrijgen bij onze betrouwbare aanbieder. Deze wordt gedragen tijdens bekerwedstrijden in de KNVB beker en Eredivisie. Bekijk hierboven de enige aanbieder van het blauwe shirt Heracles Almelo en wel Unisportstore. Je kunt hier ook direct het Heracles Almelo uitshirt 2017-2018 bestellen.

Heracles Almelo Shirt Blauw 2017-2018

Een voetbal trainingspak in combinatie met deze is een upgrade van je keldingkast. Deze past dan ook perfect bij het zwarte Heracles trainingspak. Een Heracles uitshirt bedrukken? De helden zoals Iliass Bel Hassani, Vincent Vermeij of Galdon kunnen worden bedrukt. Het Heracles shirt 2017-2018 voelt lekker aan door de nieuwste technologie. Natuurlijk prachtig om de Heraclieden aan te moedigen in een bijzonder shirt. Een voetbalshirt heerlijk voor thuis op de bank, in het stadion of lekker voor de sportschool. We gaan het Heracles shirt voorbij zien komen tijdens de Eredivisie maar ook tijdens de KNVB beker. Liever voetbal trainingspakken of voetbalschoenen? Ga dan nog lekker los in onze voetbalshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *