Acerbis Heracles Almelo Shirt Thuis Kids 2023-24

acerbis heracles almelo shirt thuis kids 2023-24Je kunt hier een Acerbis Heracles Almelo shirt thuis kids 2023-24 kopen. Het zwart met witte voetbalshirt gaan weer zien in de Eredivisie. Ze zijn natuurlijk kampioen geworden vorig jaar in de Keuken Kampioen divisie.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Kledingsponsor Asito
  • Acerbis kledingmerk

Een shirt met een klassieke kraag doet het altijd goed in de winkel. Deze heeft natuurlijk de clubkleuren en in het midden Asito. De club is dus net gepromoveerd en dus zal het team gaan veranderen. We zijn trots dat we ze weer mogen begroeten in de Eredivisie. Je kunt naast het thuisshirt ook een uitshirt bestellen van de club. Een totaaloverzicht vind je via: Heracles.

Pubquiz vraag moeilijk: noem de 2 jaren dat de club kapioen van de Eredivisie is geworden.

Zoals je kan zien is het een voetbalshirt met normale pasvorm. Deze is er dus voor kids in de maten 122cm tot 176cm. Zoek je toch een iets grotere maat? We hebben ook het Acerbis Heracles Almelo thuisshirt 2023-2024 in de maten small tot xxxl. Je kunt je dus helemaal klaar maken voor het nieuwe seizoen. Het is ook een top shirt om lekker te dragen op vakantie bijvoorbeeld.

Acerbis Heracles Almelo Shirt Thuis Kids 2023-24

Het voetbalshirt heeft een standaard pasvorm. Deze past dus bij een normaal postuur om het lijf. Eigenlijk kan iedereen deze wel hebben. Om te beginnen is deze voorzien van een speciale technologie. Dat heeft de Acerbis technologie die we in de voetbalwereld nog niet echt kennen. Verder heeft deze panelen waar wind doorheen kan komen. Je kunt dus lekker trainen, naar het Erve Asito stadion of deze dragen wanneer je gaat chillen. Maak je klaar voor het nieuwe seizoen.

  • Heracles voetbalkleding
  • Acerbis technologie
  • Standaard pasvorm
  • Erve Asito stadion