CR7 Chapter 7 Built on Dreams Rood met Zwart

cr7 chapter 7 built on dreams rood met zwartBen jij een groot fan van Crisitiano Ronaldo? Blijf dan niet achter en ga voor de CR7 Chapter 7 Built on Dreams rood met zwart voetbalschoenen.

direct bestellen vsd

Voetbalschoenen: Nike
Drager: Crisitiano Ronaldo
Naam: Mercurial Superfly
Pack: Built on Dreams
Inmiddels is het Champter 7

Onze eerste vraag is dan ook: wat vind je van deze voetbalschoenen? We hebben al veel unieke kleuren gezien maar deze ogen toch vrij neutraal. Mercurial Superfly blijft maar doorgaan want inmiddels zijn we bij Champter 7. Van gouden voetbalschoenen naar zwart tot deze zwart/rode football boots.

CR7 Chapter 7 Built on Dreams Rood met Zwart

Built on Dreams klinkt wel weer heerlijk. Het zal om de dromen van Ronaldo gaan en daarom zie we het rood van Manchester United en het zwart van de club waar hij nu speelt. Het gekke is dat wit van Real Madrid dan bijna niet voorkomt in de schoenen. Het Flyknit bovendeel met een totaalgewicht van 191 gram. Wat is eigenlijk Flyknit? Hier duiden ze de bovenkant mee aan waar je die strepen ziet lopen. De grote vraag is natuurlijk tot welke Chapter komt Ronaldo. We zullen een moment gaan meemaken dat hij zal gaan stoppen. Wil je toch iets meer zwart dan rood? We hebben in de shop ook de Nike Phantom Vision 2 Kinetic Black voetbalschoenen. Deze schoenen worden wel gedragen door Neymar.

Nike Mercurial Voetbalschoenen van Cristiano

Het was even wachten maar de eerste goals voor Juve beginnen er nu echt in te vliegen. De koudere dagen staan voor de deur dus deze variant heeft ACC. Schoenen geschikt voor ieder weertype en stevigheid. Een bovenkant: Nike noemt het zo mooi Nikeskin met ribbels en logo aan de voorkant. We kunnen verder nog melden dat zijn ontworpen voor natuurgras en minder voor kunstgras. Als amateurvereniging kan je hier niet altijd op in spelen. Het is dus wel mogelijk om een enkele wedstrijd op kunstgras te spelen. Je CR7 Chapter 7 Built on Dreams rood met zwart zullen dan wel iets eerder slijten.

  • Nike voetbalschoenen met CR7
  • Pack: Built on Dreams
  • Hoge voetbalschoenen
  • Gewicht: 191 gram
  • Sánchez, Ibrahimovic en Kevin De Bruyne zijn de andere dragers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *