Puma Borussia Dortmund Tenue Uit 2022-2023

puma borussia dortmund tenue uit 2022-2023Scoor hier je Puma Borussia Dortmund tenue uit 2022-2023. Je kunt kiezen uit een minikit maar het uittenue is er voor iedereen. Loop morgen al op de training in het tenue of kies een los voetbalshirt van de club.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Club: BVB Dortmund
  • Puma voetbalkleding
  • Beschikbaar voor jong en oud

Je kunt de kleding ook zelf samenstellen bij onze aanbieder. Wij hebben online zitten speuren en kwamen uit bij Voetbalshop.nl als goedkoopste aanbieder. Zie jij het tenue nou ergens goedkoper? Laat het ons weten en wij passen het aan. Je kunt in ieder geval lekker gaan sporten in het tenue van Puma. Deze is namelijk voorzien van de Dry-Cell technologie voor een droog gevoel.

BVB Dortmund heeft de beste supporters ter wereld

Je kent deze kleurencombinatie vast wel van de voorgaande jaren. Alleen een gele broek is op zich nieuw. Deze kan je overigens ook bestellen via Puma Borussia Dortmund thuisshorts. Een short maar ook shirt kunnen beide worden bedrukt. Selecteer de items zelf bij onze aanbieder. In de winkelwagen kan je dus een speler selecteren om te bedrukken. Je kunt ook een los Puma Borussia Dortmund uitshirt zwart 2022-2023 bestellen in de shop.

Puma Borussia Dortmund Tenue Uit 2022-2023

Als we kijken naar het ontwerp dan vallen de kleuren gelijk op. Je ziet ook altijd de clubkleuren terugkomen in de tenues. Naast het uitshirt heb je direct een voetbalbroekje en sokken. Je hoeft alleen nog voetbalschoenen en je kan naar de training. Het is natuurlijk ook mogelijk om het tenue te laten bedrukken. Wat verwacht je van aankomend seizoen? Het scheelde niet veel of ze waren kampioen geworden van de 1.Bundesliga. Ga ook langs een Puma BVB Dortmund 3rd Shirt Europa 2022-23.

  1. Ik wil een bezoek brengen aan de Gelbe wand?
  2. Waar vind ik de goedkoopste kleding van Dortmund?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *