Puma Borussia Dortmund Uitshirt Zwart 2022-2023

puma borussia dortmund uitshirt zwart 2022-2023Jaahaa! Hier is het Puma Borussia Dortmund uitshirt zwart 2022-2023 weer. Zoek je dus kleding om in te trainen of gewoon om in te chillen? Dit is toch een toppertje! Daarnaast alle andere kleding om een perfecte keuze te kunnen maken. Welke van alle shirts vind je het mooist?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • BVB Dortmund voetbalshirts
  • Beschikbaar in: 128 tot XXXL

Als voetballiefhebber kan je dus uit een 4-tal voetbalshirts kiezen van de club. Twijfel je bijvoorbeeld over dit uitshirt, dan heb je nog een tal van andere mogelijkheden. Denk aan het thuisshirt of ga voor een andere club. Het is ook een flinke prijs dus kies dan een trainingsshirt. Onze aanbieder heeft het Puma Borussia Dortmund uitshirt zwart 2022-2023 met de mogelijkheid om deze te bedrukken met alle sterren. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een shirt met eigen naam en nummer. Weet je het nog niet zeker? Bekijk dan ook het BVB Dortmund Europees thuisshirt 2022-2023.

Puma ontwerp de kleding met de officiële Dry-cell stof! Vind je dit te duur? Dan hebben we voor €39,95 ook trainingsshirts in de shop:)

We kijken nog even verder naar het shirt en dan vooral het uiterlijk. Puma heeft gekozen voor een donker ontwerp. De voetbalshirts van Puma en Dortmund zijn ook altijd lekker herkenbaar. Wil je weten hoe het thuisshirt eruit ziet? Klik dan op de blauwe link: Borussia Dortmund shirt. De clubkleuren zien we letterlijk op alle kleding terug komen. In het midden pronkt de hoofdsponsor “1&1” nog steeds. Kies dus de kleding die het best bij je past!

Puma Borussia Dortmund Uitshirt Zwart 2022-2023

Wat valt er nog meer op aan het uittenue voor dit seizoen? De uittenues zijn ontworpen met de gele horizontale banen die over de schouder van het voetbalshirt lopen. We hopen vooral dat de sterren blijven in het team en ook volgend jaar deze zullen dragen. Puma ontwerpt de kleding Dry-Cell en met een ideale pasvorm. Het Dortmund voetbalshirt 2022/23 zit dus altijd als gegoten en het voelt ook nog eens fris aan, zelfs na een lange sportsessie. We wensen je alvast heel veel plezier. Wens je de nieuwste voetbalshirts te blijven volgen? Bezoek dan onze diverse sociale kanalen.

Die Gelbe Gefahr!! – Borussia Dortmund

Ieder jaar vertrekken de grootste spelers bij de club. Wil je weten wie er in het verleden allemaal hebben gezeten? Via de blauwe link kom je bij de Wikipedia pagina van de club. Afgelopen seizoenen zijn sterspelers zoals Lewandowski en Gotze weggepikt. Gotze is alweer teruggekeerd maar spelers blijven naar FC Bayern Munchen vertrekken. Het voetbalshirt van Dortmund wordt over heel de wereld gedragen. Dat komt doordat bekende grote namen het shirt van Dortmund hebben gedragen zoals Matthias Sammer, Jan Koller, Thomas Rosicky. Bezoek de club en geniet van de ambiance zoals je hieronder ziet :).

  1. Totaaloverzicht: Borussia Dortmund shirt
  2. Kies ook: Puma Borussia Dortmund voetbalshirt zwart 2023-2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *