Puma Borussia Dortmund Shirt Uit Kids 2022-23

puma borussia dortmund shirt uit kids 2022-23Hier hebben we het Puma Borussia Dortmund shirt uit kids 2022-23 weer. Kies daarnaast ook voor een bijpassende voetbalsokken of gewoon het thuisshirt. Zoek je dus nog een voetbalshirt voor de training? Dit shirt is zeer geschikt voor je kind om in te sporten.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids tot XXL
  • Dry-cell voetbalkleding

Voor dit seizoen hebben we weer een prachtig uitshirt in de store hangen. We gaan deze zien in de Bundesliga en ook tijdens de uitwedstrijden in de Champions League. Via de blauwe link krijg je meer informatie over de CL. 1 voordeel van het uittenue is de zichtbaarheid van de gele elementen. Een thuisshirt en Europees shirt hebben ook allemaal deze gele accenten of kleuren. We gaan dit shirt dus niet zien in Signal Iduna Park maar tijdens de uitwedstrijden. Maak je klaar voor een nieuw voetbalseizoen met het voetbalshirt.

Klub-Slogan “Echte Liebe” – Borussia Dortmund

Het is een uitshirt die we vaker tegenkomen. Zwart is dus niet uniek maar de accenten veranderen dan wel. Verder is deze met een normale pasvorm ontworpen en is deze er voor jong en oud. Daarnaast komt de Dry-cell technologie weer eens om de hoek kijken. We zijn benieuwd naar de club uit de Bundesliga. Hoe ver komen ze bijvoorbeeld in de Champions League? We gaan het zien. Om een compleet tenue te krijgen ook de sokken en eventueel een Puma BVB Dortmund uitshort 2022-2023.

Puma Borussia Dortmund Shirt Uit Kids 2022-23

We gaan hier nog even verder in op het zwart shirt. Inmiddels weten we dat deze is ontwikkeld door kledingmerk Puma. We zijn al dieper ingedoken op de kleurencombinatie. Nu nog de vormgeving! We zien sowieso het club logo en Puma logo aan beide kanten verschijnen. Als je kiest voor het Dortmund uitshirt kinderen 2022/23 dan zal je 1 van de eerste zijn op de training met dit shirt. In het midden zien we sponsor 1&1. Voorheen was het Evonik Industries. Verder is de kleding voorzien van mesh-panelen en van een vocht afvoerend materiaal om zo te lichaamstemperatuur optimaal en constant te houden. Twijfel je nog of weet je niet wat je moet kiezen? Laat het ons weten via info@voetbalshirtsdirect.nl.

  • Competities: Bundesliga, CL en Duitse beker
  • Puma Dry-Cell & Mesh-panelen
  • Officieel Borussia Dortmund Shop artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *