Puma BVB Dortmund Uitshort 2022-2023

puma bvb dortmund uitshort 2022-2023Hier hebben we het Puma BVB Dortmund uitshort 2022-2023 weer. Vind je deze te prijzig dan kan je ook de voetbalbroekjes van vorig seizoen bekijken! Deze is eindelijk een keer in het geel te verkrijgen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Club: BVB Dortmund
  • Puma voetbalkleding
  • Beschikbaar in de uitwedstrijden

Het leuke van een Puma voetbalbroekje is dat deze ideaal kunnen worden gebruikt als zwembroek. Verder zijn ze heerlijk om te dragen op vakantie of gewoon om in te sporten. Het is dus niet zomaar een kledingstuk. Een BVB Dortmund uitshort 2019-2020 is ontworpen met de Dry-cell technologie van Puma. In combi met de mesh-panelen geven ze een luchtig gevoel mee. Zoek je nog iets meer? Ga dan voor het complete Puma Borussia Dortmund tenue uit 2022-2023.

Zoek de samenstelling zoals jij het wenst. Kies bijvoorbeeld het BVB voetbalbroekje en doe daar dan het thuisshirt bij. Kies je kleding van een ouder seizoen dan betaal je flink minder.

Je kent de kleding van de Duitse club inmiddels wel. Als je gaat voor een nummer op het broekje dan is dat ook mogelijk. Ben je een fan van Haller? Je kan zijn nummer op de short krijgen. Daarnaast ook achterop het voetbalshirt natuurlijk. Zoek je meer kleding voor je uittenue? Leg deze Borussia Dortmund uitkousen zwart 2022-2023 er dan naast.

Puma BVB Dortmund Uitshort 2022-2023

Wanneer gaan we deze kleding dan zien? In de uitwedstrijden in de Bundesliga, Champions League en Duitse beker. Het voordeel van deze geweldige club is dat het 1,5 uur rijden is vanaf de grens. Zoek je dus een weekendjeweg of perfecte uitje met de voetbal? Ik zou dan zeker een voetbalreis aanraden naar deze prachtige club. Wil je zelf een tenue samenstellen? Kies dan naast het voetbalbroekje de thuiskousen en bijvoorbeeld het Puma BVB Dortmund keepersshirt 2021-2022.

  • Outlet kleding ontworpen door Puma
  • Beschikbaar voor jong en oud
  • Ontworpen van 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *