Nike Nederland WWC Shirt Thuis 2023-2025

nike nederland wwc shirt thuis 2023-2025Je kunt in onze winkel het Nike Nederland WWC shirt thuis 2023-2025 bestellen. Deze is uiteraard oranje en 23 juli voor het eerst te zien tegen Portugal. Je kunt deze hieronder direct bestellen met een vrouwelijke pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Oranjeleeuwinnen
  • Start 23 juli Portugal

Het is een prachtig design voetbalshirt. Deze heeft een standaard pasvorm voor vrouwen. Je kunt deze compleet maken het voetbalbroekje en de sokken. Ga met een compleet thuistenue richting het belangrijke kampioenschap. Hier kan je ook kiezen voor de uit variant het Nike Nederland WWC shirt uit blauw 2023-2025. We zijn benieuwd hoe de dames het gaan doen op het Wereldkampioenschap voetbal voor dames 203. Je kunt hier trouwens ook een compleet Nike Nederland tenue thuis WK vrouwen 2023 bestellen.

Pubquiz vraag; welke speler van de Oranjeleeuwinnen is de topscoorder?

We zien benieuwd hoe de dames het gaan doen op het WK 2023 voor dames. De Oranjeleeuwinnen hebben wel wat sterren rondlopen. Denk aan spelers als Groenen, Vd Donk, Martens, Miedema en Roord. Deze kan je trouwens ook achterop laten bedrukken. Het is trouwens nog helemaal niet zo lang geleden dat het EK 2022 voor dames was. Hier werd het Nike Nederlands Elftal thuisshirt vrouwen 2022-23 gedragen.

Nike Nederland WWC Shirt Thuis 2023-2025

Dit voetbalshirt is gemaakt van 100% polyester. We gaan deze binnenkort dus zien tijdens het WK 2023 ofwel Women’s World Cup 2023 in New Zealand en Australië. Het damesvoetbal komt steeds meer op de kaart te staan. We zijn benieuwd hoeveel fans we met het Nederland thuisshirt voor vrouwen zien rondlopen straks. Maak je klaar voor het toernooi met een vernieuwd shirt. Deze heeft ook Nike Dri-Fit technologie om zweet te laten verdampen. Je voelt je altijd fris in dit shirt.

  • Woman’s Word Cup in AUS en NZ
  • Oranjeleeuwinnen kleding
  • Nike Dri-Fit technologie
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *