Nike Nederland Tenue Thuis WK Vrouwen 2023

nike nederland tenue thuis wk vrouwen 2023Je kunt hier het Nike Nederland tenue thuis WK vrouwen 2023 kopen. Een thuistenue die we gaan zien tijdens de FIFA Women’s World Cup in AUS en NZ. Deze is ontworpen met ventilerend knit materiaal en ook een standaard pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Elastiek in het broekje
  • Ventilerend en licht materiaal

Je had het tenue al gezien bij de uitzwaaiwedstrijden maar dan nu ook voor iedereen. Deze is voor volwassen dames te bestellen in xsmall tot xlarge. Zoals gezegd heeft deze een standaard pasvorm voor vrouwen. Wil je toch een iets kleinere maat? Je kunt hier naar het Nike Oranjeleeuwinnen WWC tenue kids 2023-2024. Maak je helemaal klaar voor het Wereldkampioenschap voetbal voor dames 2023.

Het staat op het punt van beginnen. We zijn benieuwd naar de wedstrijden op het toernooi. In de straten zien we nog niet echt oranje vlaggen. Zou dat komen als ze eenmaal zijn gestart? Je kunt hier wel alles daarvoor bestellen. We hebben hier bijvoorbeeld ook het Nike Miedema oranjeleeuwinnen shirt 2023-2025.

Nike Nederland Tenue Thuis WK Vrouwen 2023

Het is een Nike ontwerp wat maar 1 ding kan betekenen. Mesh-panelen en dri-FIT. Technologieën die we inmiddels wel kunnen dromen. Het zorgt voor een fris gevoel tijdens het sporten en ook als je de Oranjeleeuwinnen gaat aanmoedigen. We zijn benieuwd hoe ze het gaan doen met Andries Jonker aan het roer. Hopelijk zijn de dames opgewassen tegen de toplanden zoals Amerika. Ga jij alle wedstrijden kijken of alleen van de oranje dames?

  • KNVB voetbalkleding
  • Dames pasvorm standaard
  • Mesh-panelen en Dri-FIT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *