Nike Atletico Madrid Trainingspak Zwart 2022-23

nike atletico madrid trainingspak zwart 2022-23Scoor hieronder een Nike Atletico Madrid trainingspak zwart 2022-23 welke geheel vernieuwd is! We hebben de aanbieder uitgezocht en kwamen uit bij Voetbalshop. In onze winkel hebben we deze variant presentatiepak nog in een aantal kleuren beschikbaar.

direct bestellen vsd

  • Via de button ga je naar Voetbalshop.nl
  • Stadion: Wanda Metropolitano
  • Overzicht: Atletico madrid

De trainingspakken zullen we gaan zien voor en na de wedstrijden van de club. Zowel bij de thuiswedstrijden als de uitwedstrijden worden presentatiepakken gedragen. Nike heeft vanzelfsprekend voor een geweldige design gezorgd. Je kunt dit trainingspak bestellen voor senioren (vanaf 14 jaar) of  voor kids (t/m 14 jaar). Draag het pak op de training of chill erin als je thuis bent.

Nike heeft een soort brede horizontale balk toegevoegd aan het trainingspak. Je kunt een broek of jasje ook los bestellen.

Geweldig om de kleding aan te bieden waar Memphis en Morata in lopen. Als je kijkt op de bank zullen ze vaak te zien zijn deze kleding. We proberen het aanbod dan ook zo ruim mogelijk te maken in onze winkel. Heb je nog niet genoeg? Ga dan ook langs bij het Nike Atletico Madrid shirt thuis kraag 2020-2021 en het Nike Atletico Madrid trainingspak grijs 2019-2020.

Nike Atletico Madrid Trainingspak Zwart 2022-23

Het Atleti trainingspak is ontworpen door het Amerikaanse bedrijf Nike. Dit pak heeft een rood met zwarte uitvoering welke net als voorgaande jaren weer erg in trek zal zijn. Je kunt ook dit seizoen het trainingspak weer in drie varianten bestellen. Bij deze rode variant zien we het Atletico Madrid logo prominent op de linkerborst. Je ziet het Nike logo aan de andere kant. Shop je vandaag nog de trainingspakken bij Voetbalshop.nl dan heb je deze morgen al in huis.

Chillen op de bank hoort in een trainingspak van een voetbalclub

De Nike trainingspakken hebben een soepele en vooral handige rits en is daarnaast voorzien van steekzakken. Zo kun je altijd je waardevolle spullen meenemen naar het trainingsveld. De trainingsbroek heeft een comfortabele pasvorm en is ook los te krijgen. De rood met witte balk aan de voorkant is nieuw. Je ziet gelijk dan het een origineel trainingsjack is geworden. Ben je dus een fan van de club in hart en nieren, verwen jezelf dan met dit gloednieuwe presentatiepak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *