Nike Atletico Madrid Trainingspak Grijs 2019-2020

nike atletico madrid trainingspak grijs 2019-2020Koop hier het Nike Atletico Madrid trainingspak grijs 2019-2020. Twijfel je nog over de keuze? Je kunt ook een tal van andere kledingstukken bestellen. Wij hebben bijvoorbeeld ook het thuisshirt en andere kledingstukken.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: junioren en senioren maten
  • Nike voetbalkleding
  • Shop: Atletico madrid

Zeker wanneer je je Atletico Madrid tenue thuis 2018-2019 compleet hebt gemaakt is dit een mooie aanvulling. De succesvolle club uit Madrid heeft het trainingspak ontworpen in samenspraak met Nike. Door Nike ben je hierdoor verzekerd van een uitmuntende kwaliteit wat in je voordeel kan werken op het trainingsveld. In onze shop ook het Atletico Madrid trainingspak 2019-2020. Zoek je toch liever een voetbalshirt? Ga dan voor het Nike Atletico Madrid shirt thuis kraag 2020-2021.

Atleti gaat kampioen worden van de Primera Division

Je kunt dit trainingspak ook krijgen in een donkere basiskleur. Als we kijken naar de trainingskleding dan is deze gecombineerd met unieke accenten. Op het linker bovenbeen vinden we het Nike logo in het rod en op het rechter bovenbeen het Atlético Madrid logo. Daarnaast is een verwijzing naar het Dri-Fit materiaal te vinden bovenaan de rechterkant van het trainingspak.

Nike Atletico Madrid Trainingspak Grijs 2019-2020

Het Dri-Fit materiaal wordt altijd door Nike gebruikt en zorgt ervoor dat het pak droog en fijn blijft aanvoelen op de huid. Dit komt doordat het vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van het materiaal wordt afgevoerd. Het nieuwe presentatiepak zal natuurlijk te zien zijn tijdens alle wedstrijden van de club in de Primera Division, Champions League en nationale beker. De club zal met het trainingspak ook te zien zijn op het Europese toneel. We kijken dus allemaal weer enorm uit naar de mooie wedstrijden die dit altijd met zich meebrengt! Ga los en loop morgen al in dit trainingspak met capuchon.

  • Primera Division, Champions League en Copa
  • Atletico Madrid shop
  • Trainingskleding in het grijs
  • Nike Dri-Fit materiaal
  • Bedrukking initialen en nummer ook mogelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *