Nike PSG Trainingspak Zwart 2022-2023

nike psg trainingspak zwart 2022-2023Koop bij ons het Nike PSG trainingspak zwart 2022-2023. Je kunt naast de voetbal trainingspakken ook een tal van andere kleding krijgen. Voetbalkleding met een normale pasvorm en valt iets ruim. Altijd lekker om in te chillen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Trainingsjack en trainingsbroek
  • Hoofdsponsor: Emirates Fly Better

Als we kijken naar de voetbal trainingspakken van Paris Saint-Germain dan valt de kleur altijd op. Deze zijn ontworpen voor de wedstrijden in de Franse competitie, beker en Champions League. Je vindt bij Voetbalshop.nl niet alleen pakken maar ook andere trainingskleding. Ga eens langs bij een Nike Paris-Saint Germain trainingsshirt 2021-2022 en Paris Saint Germain hoodie jas.

Als we kijken naar het team van PSG moeten ze toch minimaal de halve finale van de Champions League halen.

We hebben altijd de nieuwste Nike kleding en dus ook geweldige trainingspakken. Je kunt ook een los trainingsjack of broek bestellen. Bij elkaar een geweldige trainingspak op in te sporten of te trainen. Al kan je er ook lekker in chillen, want dat doe ik vooral in trainingspakken ;). Je ziet de sponsor Emirates Fly Better niet op het pak maar kan worden bedrukt. Ook kan je nog kiezen voor initialen en nummers om te laten bedrukken. Bestel ze direct voor kinderen, junioren, kids, heren en vrouwen.

Nike PSG Trainingspak Zwart 2022-2023

Waarom zou je een Paris Saint-Germain pak bestellen? Lekker om dagelijks in te lopen maar ook ideaal wanneer je veel sport. Helemaal omdat de kleding ontworpen is met de Dri-Fit technologie zodat je lichaam het sporten kan handelen. De kleuren blauw wordt afgewisseld met zwart en dat is zeker niet uniek. Je kunt deze bestellen in een slimfit en normale pasvorm. Tevens voorzien van 5 steekzakken en ontworpen van 100% polyester.

  • Club: FC Paris Saint-Germain
  • Stadion: Parc des Princes
  • Slimfit en normale pasvorm
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *