Nike Barcelona Trainingspak Clubs 2022-2023

nike barcelona trainingspak clubs 2022-2023Koop hier het Nike Barcelona trainingspak clubs 2022-2023. Je kunt ook langs de afdeling Barca om een beste keuze te maken. Ieder jaar is het gebruikelijk om verschillende trainingspakken te dragen. Wat is jouw favoriete kleur als het gaat om trainingspakken?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Gratis thuisbezorgd!

Als je kijkt naar het trainingspak dan zie je iets unieks. Allereerst loopt er een band horizontaal over het jack als een soort v. Daarnaast is het Nike logo niet meer uitgeschreven maar is het weer de bekende swoosh. Bestel je kleding vandaag en je krijgt het morgen in huis. Hier ook het Nike Barcelona trainingspak 2022-2023 om de beste keuze te maken.

Een pak voor kinderen en senioren. Deze is zwart met paarse accenten.

De voetbal trainingspakken van Barca bestaan uit 5 varianten. In dit geval is het een zwart met paars trainingspak. Het wordt dus ook wel het Barcelona Champions League trainingspak genoemd. Vaak te zien tijdens een warming up of de reservespelers op de bank. Je kunt het pak daarnaast ook bedrukken met initialen of nummer.

Nike Barcelona Trainingspak Clubs 2022-2023

Het trainingspak bestaat uit het trainingsjack en grijze trainingsbroek. In totaal hebben alle Nike trainingspakken 2019/20 vijf ritsen. Nike pakken worden altijd Dri-fit ontworpen voor de ideale lichaamstemperatuur tijdens het sporten of ontspanning. Het zweet of water wordt naar de buitenste lagen gevoerd door de Dri-fit technologie. Je kunt er lekker in chillen of gebruiken wanneer je binnenkort weer mag trainen.

Een trainingspak die we veelvuldig gaat zien tijdens de Champions League wedstrijden. Wat vind je van de kleuren zwart met paars?

Nike FC Barcelona trainingspakken kan je ook zelf samenstellen. Inmiddels hebben we daarnaast alle denkbare artikelen van Barca die je maar kan bedenken. Wil jij een keer naar het Camp Nou stadion? Ideaal om dan lekker in een pak te verschijnen. We hebben bij Voetbalshirtsdirect ook te mogelijkheid van een bedrukking. Het personaliseren met initialen of nummer kost €4,95 extra.

  • FC Barca trainingskleding
  • Nike Dri-FIT trainingspakken
  • Nieuw voor de Champions League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *