Liverpool Trainingspak Zwart 2019-2020

liverpool trainingspak zwart 2019-2020Zie hier! het Liverpool trainingspak zwart 2019-2020. De trainingspakken van LFC zijn in verschillende formaten en kleuren te verkrijgen. We hebben bijvoorbeeld ook een nieuwe Nike Liverpool trainingspak zwart 2022-2023. Wat maakt dit trainingspak dan zo uniek? Deze is helemaal zwart en echt een chill pack. Laat ons gerust weten wat je van het pak vindt.

voetbalshirts direct kopen

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids tot 3XL

Als we kijken naar de voetbal trainingspakken van New Balance dan zie je echt en pak om te ontspannen. In dit geval dus het Liverpool trainingspak zwart 2019-2020. Vergeleken met vorig seizoen is het Liverpool trainingspak iets sportiever en dus compleet zwart. NB trainingspakken wat staat voor New Balance zijn vrij nieuw in de voetbalwereld. Voorheen was New Balance vooral te zien in de hardloop wereld. We hebben vooralsnog één aanbieder dus je kan hierboven direct naar Voetbalshop.nl.

“The most important people at Liverpool Football Club are the people who want to be here”

Waarom kiezen voor een Liverpool trainingspak zwart 2019-2020? Het is een iets goedkoper pak dan andere! Verder kan deze ook worden bedrukt met initialen of nummers. Het bedrukken van initialen of logo’s kost overigens €4,95. Een strak trainingspak Liverpool om lekker in te sporten. We moeten bij dit pak wel even zeggen dat het erg donker oogt. Het club logo en New Balance logo zijn de enige die het kleur geven. Zoals je kan zien in het wit. Je kunt dus binnen 2 werkdagen in het Liverpool trainingspak zwart 2019-2020 rondlopen en dus gaan genieten:).

Liverpool Trainingspak Zwart 2019-2020

Zoals altijd heeft ook dit pak een lange naam meegekregen: Liverpool trainingspak presentatie black 2019/2020. Ben je nou een groot fan van Liverpool football club dan is dit wel ideaal. Je kunt lekker op de bank hangen en naar de wedstrijden kijken in je eigen pak. De spelers dragen een dergelijk presentatie pak onderweg naar de wedstrijden en tijdens de opendag van Liverpool FC. Binnenkort als jonge fan je eerste voetbalwedstrijd? Loop met zelfvertrouwen in het pak van LFC. We zien ook steeds meer spelers met een trainingspak op de bank plaatsnemen. Het blijft voor ons nu alleen nog wachten hoe de definitieve selectie eruit komt te zien. Vragen over het Liverpool trainingspak of andere zaken? Neem gerust contact op met info@voetbalshirtsdirect.nl.

  • New Balance trainingspakken
  • Kleur: zwart met witte accenten
  • Trainingsjack en broek
  • Zip rits

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *