Barcelona Thuisshirt Coutinho 2019-2020

barcelona thuisshirt coutinho 2019-2020Is Phillipe Coutinho jouw held? Ga dan voor het Barcelona thuisshirt Coutinho 2019-2020. Een Barca shirt met bedrukking zien we vaak op de trainingsvelden en ook weer op de pleintjes. Binnenkort een FIFA toernooi? Draag gewoon is een voetbalshirt :).

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kinderen, heren en vrouwen
  • Recordtransfer

Als we het dan toch over een sterspeler moeten hebben dan over Phillipe Coutinho Correira. Een held die nog niet zo lang geleden is overgekomen van Liverpool FC. Hij heeft inmiddels een warm welkom gekregen en is nu van rugnummer 14 naar 7 gegaan. Wij hebben voor jou alle aanbieders naast elkaar gelegd en kwamen zo uit bij Unisportstore.nl. Weet je het nog niet echt? Ga dan voor het Barca uitshirt Coutinho 2019-2020.

De aanvallende middenvelder / linksbuiten is van rugnummer 14 naar rugnummer 7 gegaan !!

Philippe Coutinho zijn shirtnummer is dus aangepast. Je Barcelona shirt kan ook met de andere sterren worden bedrukt. Het is allemaal nog even wennen voor de aanvallende middenvelder. Je staat toch in dienst van waar je bij Liverpool die persoon was. Het voetbalshirt za te zien zijn in La Liga, Champions League en de Copa del Rey. Bij zijn tekenen dankte Phillipe Coutinho Correira eerst God en daarna familie en vrienden. Shop het Coutinho voetbalshirt van Barcelona voor kinderen en senioren.

https://gph.is/2Pbzl24

Barcelona Thuisshirt Coutinho 2019-2020

We gaan hier iets meer info geven over de kleding van deze held. Naast de complete tenues voor baby’s, junioren, kinderen en senioren ook andere kleding zoals voetbalschoenen van Nike. We zijn nu ook wel benieuwd naar de tweede seizoenshelft en hopen op betere tijden voor de nummer 7. Het prachtige Barcelona thuisshirt ontworpen door Nike met Dri-FIT technologie en heeft ook een normale pasvorm. Alle varianten shirts van Barca kunnen worden bedrukt met Coutinho. Ga los met de kleding als je vaak naar de training of sportschool gaat!

  • Club: FC Barcelona
  • Nike voetbalkleding
  • Voetbalschoenen: Nike Mercurial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *