Sancho Thuisshirt 2021-2022

sancho thuisshirt 2021-2022Koop hier het Sancho thuisshirt 2021-2022 zoals dit voetbalshirt van Manchester United en witte Engeland shirt 2022. Je kan deze speler steeds meer aan het werk zien :).

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Officiële bedrukking
  • Rugnummer 7
  • In: kids, junior, dames en senior
  • Manchester United en UK voetbalkleding

Je kunt hier het Sancho shirt 2022 direct bestellen. Deze is nu te verkrijgen in 3 Manchester United FC varianten. De aanvaller kwam over van Borussia Dortmund naar Manchester United FC. Bekijk in de voetbalshop van Voetbalshirtsdirect.nl ook het Jadon Sancho thuisshirt kinderen.

Een prachtige witte bedrukking die in 2 soorten / texten wordt aangeboden.

We zijn benieuwd hoe de carrière verder gaat verlopen. We zien nu al dat hij steengoed is, dus we gaan prachtige dingen beleven in het Manchester United shirt. Hopelijk haalt hij ook zijn niveau bij het nationale team. Je kunt dit shirt gemakkelijk bestellen door zijn naam te selecteren met rugnummer 25. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf een naam te selecteren of bijvoorbeeld het Manchester United trainingspak of door de Nike Mercurial voetbalschoenen te kopen die Sancho ook wekelijks draagt.

Sancho Thuisshirt 2021-2022

In 2015 werd Sancho opgepikt door Manchester City. Pas vanaf 2018 speelde hij op het hoogste niveau en dat was dan weer bij Borussia Dortmund. De linksbuiten maakte een fantastische indruk en daardoor kwam hij voor een slordige 85 mln naar Man United. Hier gaat het tot nu toe lastig maar hij is op weg om een basisplaats te veroveren. We hopen dat we hem snel kunnen zien shinen in zowel de Champions League als Premier League als de diverse nationale bekers. Een klasse buitenspeler die vanuit elke positie voorin gevaarlijk kan zijn. Je vindt bij Unisportstore de officiële bedrukking voor kleding.

  • Officiële bedrukking | Rugnummer 25
  • T-shirts en fanitems vanaf €24,95
  • Beschikbaar in: kids, junior, dames en heren

Jadon Sancho begon zijn interlandcarrière in 2018. Hij maakt altijd indruk in het nationale shirt. Toch verwachten we veel meer van deze snelle speler. Wie weet zorgt hij nog eens voor nieuw elan bij het Engelse nationale team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *