adidas X19+ Salah Witpaarse Voetbalschoenen

adidas x19+ salah witpaarse voetbalschoenenJe kunt vanaf nu de adidas X19+ Salah witpaarse voetbalschoenen kopen! Deze zijn beschikbaar in de maten 26 tot 50. Je voetbalsokken voelen top aan in deze patta’s. Shop ze hieronder direct bij Unisportstore.nl

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore
  • In: kids, kinder, junior, heren en dames
  • Schoenen van: Mo Salah, Gabriel Jesus, Bale
  • adidas voetbalschoenen

De terugkeer van adidas X19. Deze worden dus gedragen door sterren als Salah, Jesus of Bale. Toch zien we ze bij veel meer sterren om de voeten. In de pack Uniforia hebben we ook Predators die “Preds” worden genoemd. Wil je andere varianten zonder veters? koop dan de nieuwste adidas Predator 2020 Uniforia voetbalschoenen of ga ook langs de Predator 2020 Locality rood voetbalschoenen.

adidas heeft de nieuwste lijn van X spectaculair geopend. De lancering van de X lijn met een 19.1 en 19+ versie. Daarnaast in de shop ook sneakers, zaalvoetbalschoenen en kunstgras in deze variant. Ga voor snelle schoenen met de wit met paarse voetbalschoenen en speel de sterren van de hemel.

adidas X19+ Salah Witpaarse Voetbalschoenen

De adidas X 19+ football boot heeft sowieso unieke kleuren. Je ziet nu veel wit met paarse en donkere accenten. Net als de 19+ heeft ook de 19.1 de bekende 3 adidas strepen in het donker aan de zijkant. Je kent inmiddels wel een Primeknit-bovenstuk wat op een sok lijkt. Als je kijkt naar grip en steun dan zijn deze nog meer verbeterd ten opzichte van de vorige. Predator-achtige controle voor zowel het bovendeel maar ook in de schoen. De zoolplaat is opnieuw ontworpen en zorgt voor een nog beter passing en schotkracht.

  • adidas X boots
  • Varianten: 19.1 en 19+
  • Maak je klaar voor voetbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *