Ajax Trainingspak Donkerblauw 2020-2021

ajax trainingspak donkerblauw 2020-2021Koop hier het Ajax trainingspak donkerblauw 2020-2021. Deze is speciaal ontworpen en te verkrijgen voor kids en senioren. Je gaat deze vooral zien tijdens de uitwedstrijden. Toch kan je deze in het rijtje zien van de kleding ideaal voor de training.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Ajax.nl/shop
  • Beschikbaar in: kids, heren en vrouwen
  • Sterspelers: Bergwijn en Klaassen

Deze presentatiepakken zijn er weer in het blauw voor dit seizoen. Je ziet daarnaast ook de witte accenten. Lekker toch als je veel moet trainen dan is een pakkie toch wel ideaal. Je kunt deze bestellen in de maten Boys XS – XL dus vanaf 8 jaar tot 15 jaar. Daarnaast is deze er voor senioren in S, M, L, XL tot XXXL. Shop het pak vandaag nog en deze wordt gratis thuisgebracht.

Trainingskleding en deze pakken zijn er voor alle fans van mini tot bejaarden.

Het Ajax presentatiepak gaan we veel zien op de trainingen. Het adidas trainingsjack en broek zijn voorzien va de logo’s. Je ziet van ver al de blauwe basiskleur. Deze ligt wel lekker in lijn met het complete uittenue. Ga los en bestel vandaag nog de nieuwste kleding en maak je klaar voor een Corona vrij seizoen. In onze Ajax shop hebben we ook het adidas Ajax trainingspak zwart 2019-2020.

Ajax Trainingspak Donkerblauw 2020-2021

Als je kijkt naar de Ajax trainingspakken dan worden deze veel gekocht. Zelfs de technische staf trainingspakken zijn populair. Deze pakken zijn heerlijk om te dragen in huis of op de training. Ze zijn allemaal voorzien va de Clima-cool technologie. Lekker dus om in te sporten of keihard te chillen op de bank. Je gaat deze blauwe iets minder zien in de Johan Cruijff Arena maar vast wel op de toekomst. De geweldige club uit Amsterdam met prachtige adidas voetbalkleding. Ga ook eens langs het adidas Ajax thuisshirt 2022-2023 die nu lekker goedkoop is.

  • Ajax Amsterdam
  • Kledingmerk: adidas
  • Technische staf kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *