Peru Farfan Thuisshirt 2018-2019

peru farfan thuisshirt 2018-2019Jefferson Farfan met het Peru Farfan thuisshirt 2018-2019 kopen? Een bedrukking van het Peru thuisshirt maar even geleden. Een oudere voetballer maar waar denk je aan als je Farfan hoort?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kinderen, junioren, mannen en vrouwen
  • Speler: Jéfferson Agustín Farfán Guadalupe
  • Met naam en nummer

Jefferson Farfan thuisshirts met rugnummer 10 voor het WK voetbal 2018. In onze voetbalshop meer namen en nummers achterop het Peru shirt. We zijn benieuwd hoe ze het gaan doen tijdens de Copa. De voetballer die inmiddels al tegen het stoppen aan zit. Wil jij het Peru World Cup shirt 2018-2019 bedrukt hebben? Laat het doen bij onze aanbieder. Denk jij dat ze een kans maken op de overwinning?

Umbro voetbalshirts met een bepaalde Umbro technologie voor een fris en door gevoel. Een prachtige kleurenpalet van wit met rood en een bedrukking in het zwart. Een voetbalshirt van deze man voor het Wereldkampioenschap voetbal 2018 in Rusland. Het WK met de bekende Zuid-Amerikaanse landen gaan we hopelijk ver zien komen op het WK. Welke land hoop jij ver te zien komen tijdens de World Cup voetbal 2018? Een voetbalshirt bedrukken met de officiële bedrukking bij Voetbalshirtsdirect.nl. Ga ook eens voor een Chili uitshirt 2018-2019 of andere Zuid-Amerikaanse voetbalshirts.

Peru Farfan Thuisshirt 2018-2019

Een grote held in eigen land maar ook bekent in Nederland. De buitenspeler heeft zijn wedstrijden gespeeld bij PSV in de Eredivisie. Voor het Peruaanse Elftal heeft hij nog lang geen 100 interlands dus hij zal met zijn 34 toch nog even door moeten. De aanvaller speelt inmiddels bij Lokomotiv Moskou en zal nog even doorgaan. Een Farfan tenue is ook mogelijk, shop bijvoorbeeld ook de shorts en kousen om je voetbaltenue compleet te maken. We wensen iedereen een geweldig WK voetbal en we zien Peru daarna weer tijdens de Copa America 2019.

  • Peruaans voetbalelftal
  • Rugnummer 10
  • Buitenspeler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *