Inter Milan Thuisshirt Zwart Blauw Kids 2022-23

inter milan shirt thuis zwart blauw kids 2022-23Check hier het Inter Milan thuisshirt zwart blauw kids 2022-23. Je kunt ook het thuisshirt van de club bestellen in de maten S tot XXXL. Welke voetbalshirt door alle jaren heen is je favoriet van de club?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl.nl
  • Internazionale voetbalshirts
  • Beschikbaar in: kinderen, dames en heren
  • Nike voetbalkleding

Natuurlijk worden voetbalshirts over heel de wereld gekocht. Een van de grootste groep voetballiefhebbers zijn de jonge supporters. Je ziet op de velden, pleintjes en in de sportschool dan ook genoeg voetbalshirts voorbij komen. Je kunt hier eenvoudig doorklikken naar Voetbalshop.nl waar ze de beste prijs hebben voor het shirt. Kies hier ook het Nike Inter Milan thuisshirt 2022-2023.

Bij Inter liep een priester en op het trainingsveld stond een kapel dat is waar ik ben gedoopt – Wesley Sneijder

Je hebt in de shop voor kinderen van 3 maanden tot 8 jaar ook de minikits van een bepaalde club. Verder is de kids sectie (zoals bij dit Inter Milan voetbalshirt) voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Tijdens de thuiswedstrijden gaan we genieten van het nieuwe Internazionale shirt thuis kinderen 2022/23. Een nieuw seizoen in de Serie A, Italiaanse beker en Europa . Het zal dus zeker gaan gebeuren dat heel het Stadio Giuseppe Meazza weer blauw kleurt.

Inter Milan Thuisshirt Zwart Blauw Kids 2022-23

Nike heeft alles uit de kast gehaald voor het thuisshirt. Net zoals voorgaande seizoenen is Nike de producent en ontwikkelaar van het nieuwe shirt. Het heeft een slimfit ontwerp zoals we dit gewend zijn. Uiteraard mochten de verticale banen niet ontbreken. Het Nike logo en het club logo zijn op de borst geplaatst. Bestel je vandaag het shirt dan heb je deze morgen al in huis.

Pazza Inter amala! E’ una gioia infinita che dura una vita Pazza Inter amala! Vivila!

Ook nu is het shirt voorzien van de Dri-Fit technologie van Nike. Wanneer je kind dus lekker aan het sporten is, betekent dit dat het shirt niet plakkerig of klam zal gaan aanvoelen. Transpiratievocht wordt namelijk naar de buitenste lagen afgevoerd. Denk jij dat de club binnenkort weer in de top van Europa te vinden is?

  • Club: Internazionale
  • Competitie: SerieA en Champions League
  • Kinderen, junioren en baby’s
  • Nike Dri-Fit voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *