adidas Lyon Shirt Uit Kids 2022-2023

adidas lyon shirt uit kids 2022-2023Zie hier het nieuwste adidas Lyon shirt uit kids 2022-2023. Je kunt het shirt perfect dragen tijdens het sporten of naar de training. Zoek je toch een iets grotere maat? Je kunt hieronder direct naar de aanbieder voor het totaalaanbod.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €44.95
  • Clima-cool technologie

Hieronder gaan we iets dieper in op het shirt. Je wilt natuurlijk wel weten wat je in huis haalt. Vorig seizoen had het shirt bijvoorbeeld een blauwe kleur en nu is deze iets aangepast. Een Olympique Lyon uitshirt blauw kinderen is dus lekker om in te sporten maar ook om bijvoorbeeld aan iemand te geven. Wil je het shirt toch nog iets meer bijzonder maken? Zet Alexandre Lacazette, Dembele of Paqueta aan de achterkant om een origineel shirt te creëren.

De trainer van Lyon is nu Bosz, hij gaat kampioen worden van Frankrijk – VSD

Je kan het in de naam al lezen. adidas heeft de kleding voor haar rekening genomen. De kleding wordt dus met Clima-cool  technologie ontworpen. Ga je dus trainen of sporten dan zorgt het voor een fris gevoel en geeft het extra verkoeling. Niet dat je het koud krijgt maar je lichaamstemperatuur blijft optimaal. Daarnaast heeft het shirt nog mesh-panelen van adidas aan de zijkant. Je kan er weer tegenaan met het nieuwste shirt uit deze lijn :). Kies hier ook het Ga via de blauwe link naar het adidas Olympique Lyon uitshirt 2022-2023.

adidas Lyon Shirt Uit Kids 2022-2023

Je zoekt een shirt voor de vakantie? Waarom het uitshirt van deze club dan niet? De donkere en witte accenten zorgen voor een teneu zoals we deze wel kennen. Het complete uittenue uit is gemaakt van 100% polyester en heeft een normale pasvorm. Als je een beetje bekend bent met Voetbalshirtsdirect.nl dan weer je dat wij altijd de nieuwste shirts in huis hebben. Dat mag ook wel van de topclubs. Twijfel je nou toch nog? Ga via de blauwe link naar het adidas Olympique Lyon trainingspak blauw 2020-21 en misschien is dit wel je ding.

  • Club: Olympique Lyon
  • Kledingmerk: adidas
  • 100% polyester
  • Uitkleding voetbal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *