adidas Olympique Lyon Thuisshirt 2023-2024

adidas olympique lyon thuisshirt 2023-2024In onze winkel kan je nu het adidas Olympique Lyon thuisshirt 2023-2024 kopen. Na een moeizaam seizoen hopen we weer op oude glorietijden. In ieder geval met een geweldig voetbalshirt met gouden accenten.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • adidas voetbalkleding
  • Sterspeler: Lacazette

We hebben net benoemd dat het een matig seizoen was met een 7de plaats. Een team met een aantal vedette maar we hadden meer verwacht. Het voetbalshirt wordt al jaren ontworpen door adidas. Nu hebben ze de streep over het shirt aan de linkerkant gepositioneerd. Liever het voetbalshirt van vorig jaar? Je kunt nog langs het adidas Olympique Lyon thuisshirt 2022-2023 als deze nog beschikbaar is.

Pubquiz vraag: de club heeft 1x een Europese prijs gewonnen, weet jij welke en in welke jaar het was?

De kleding is ontworpen door de Duitse sportgigant adidas. Deze heeft gekozen voor een voetbalshirt met normale pasvorm. Ook is er mesh ingelegd zodat het shirt altijd fris blijft aanvoelen. Je kunt het thuisshirt compleet maken met een voetbalbroekje en de bijbehorende kousen. Zo ga je met een nieuwe look het nieuwe seizoen in.

adidas Olympique Lyon Thuisshirt 2023-2024

In het midden staat de hoofdsponsor Emirates Fly Better. Dat is al jaren het geval. Je kunt het voetbalshirt ook laten bedrukken. Doe het shirt in de winkelwagen van onze aanbieder. Je kunt aan de rechterkant een speler selecteren van het team. Ook aan de zijkant vind je een subtiele rood-blauwe streep. Vorig seizoen stond deze nog in het midden van het voetbalshirt.

  • Olympique Lyonnais
  • adidas voetbalkleding
  • Normale pasvorm
  • AeroReady technologie met mesh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *