adidas Lyon Thuisshirt Kids 2022-2023

adidas lyon thuisshirt kids 2022-2023Speciaal voor kinderen en junioren het adidas Lyon thuisshirt kids 2022-2023 maar ook heren en dames  is het shirt te bestellen. Thuisshirts zien we terug in de grote competities. Deze heeft een normale pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • In: kids, junioren, dames en heren
  • Kleur wit met blauw en rode accenten

Deze is gemaakt van 100% polyester en zien we natuurlijk terug tijdens wedstrijden in de Ligue 1 en de Champions League. De kleurencombinatie zoals al jaren is overwegend wit met rode en blauwe accenten. Bekijk in de hierboven bij Unisportstore.nl direct het shirt thuis voor kinderen.

De club had met Peter Bosz een koning in huis maar worden ze ook kampioen?

Deze is dus te verkrijgen voor de kleintjes vanaf 6 jaar en small tot XXL. Je kunt later in het seizoen ook deze compleet te maken met het trainingspak. Een adidas logo komt veelvuldig voor op zowel het Lyon voetbalshirt net zoals de voetbalkousen. In het midden staat nu Emirates Fly Better. Wens je een voetbalshirt met de sterren? Je kunt deze zelf samenstellen bij onze aanbieders. Deze is gemaakt van polyester met een normale pasvorm. We gaan het shirt zien tijdens de competitie die wordt uitgezonden door Eurosport en tijdens de Champions League.

adidas Lyon Thuisshirt Kids 2022-2023

Het Olympique Lyon shirt thuis voor kinderen 2022/23 met de prachtige verticale strepen en heel anders dan het vorige seizoen. Een voetbalshirt bedrukken? Je zal een bedrukking zal in het blauwe zien zijn. Een bedrukking kost rond de €14,95 bij onze aanbieders. Het is een heerlijk voetbalshirt om in de sporten of te trainen. Bekijk alle artikelen in onze fanshop en maak je collectie compleet. In onze voetbalshop ook het adidas Lyon shirt uit kids 2017-2018.

  • Voetbalclub: Olympique Lyon
  • Competitie: Ligue 1 en Europa
  • Kledingsponsor: adidas
  • Hoofdsponsor: Emirates Fly Better

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *