adidas Olympique Lyon Uitshirt 2022-2023

adidas olympique lyon uitshirt 2022-2023Check hier het nieuwste adidas Olympique Lyon uitshirt 2022-2023. We hebben hier te maken met 1 van de officiële producten uit de winkel. Je kunt deze hieronder direct bestellen voor de beste prijs. Maak je klaar voor een seizoen met voetbal.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €48,65
  • Beschikbaar in: kids, dames, junior en heren

We gaan hier nog verder in op het Lyon tenue uit 2022/23. De uitwedstrijden van de club worden afgewerkt in het uitshirt. Zoek je toch nog meer van het uittenue? Ga dan ook voor het voetbalbroekje en bijpassende uitkousen. Wij vergelijken nu zelf de aanbieders zodat jij direct naar de goedkoopste kan gaan. Zorg er vandaag dus nog voor dat je helemaal in het tenue klaar zit voor alle Lyon wedstrijden dit seizoen. Zoek je toch een ander shirt om in te chillen? Bekijk dan ook eens het adidas Olympique Lyon thuisshirt 2022-2023 welke in het wit is te verkrijgen.

Een uniek Olympique Lyonnais voetbalshirt ontworpen door adidas voor jong en oud. Laat ons ook nog even wat je van het shirt vindt 🙂

Dit is een voetbalclub uit (zoals de naam al doet vermoeden) Lyon en is al sinds jaar en dag actief in de Ligue 1 competitie in Frankrijk. De club heeft qua kleur iets weg van het nieuwe Bayern Munchen uitshirt welke ook door adidas is ontworpen. Zit jij al klaar voor alle uitwedstrijden van de club of kijk je liever de Europese wedstrijden? De club is het afgelopen seizoen helaas uitgeschakeld door Barca. Helaas weten we ook al dat Paris Saint Germain kampioen is geworden.

adidas Olympique Lyon Uitshirt 2022-2023

Als we kijken naar de vormgeving van deze, dan zien we hoofdsponsor Emirates Fly Better op de voorkant. Je hebt het goed gezien want vorig seizoen was het nog Hyundai. Verder is het nieuwe shirt uitgekomen in een kleur die we eerder hebben gezien. Het Duitse merk adidas is met een Europese uitbreiding bezig van clubs aan wie ze zich verbinden. De technologie van adidas zorgt ervoor dat zweet naar de buitenste lagen van de voetbalkleding wordt afgevoerd. Deze zal dus altijd droog aanvoelen tijdens het sporten. Verder heeft het voetbalshirt een mooie traditionele hals. Zoals we bij alle voetbalshirts zien, heeft deze het club logo op de linkerborst staan en adidas als logo op de rechterborst.

  • Competitie: Ligue 1
  • Seizoen 2022/23
  • Climacool technologie
  • adidas
  • Officieel fanshop
  • Overzicht: Olympique Lyon shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *