adidas Olympique Lyon Thuisshirt 2022-2023

adidas olympique lyon thuisshirt 2022-2023In onze store in het wit het adidas Olympique Lyon thuisshirt 2022-2023, in het blauw een uitshirt. Zoek je iets warmers? We hebben ook 3 varianten trainingspakken van de club. Wat vind je van het thuisshirt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • adidas voetbalkleding

De vernieuwde shirts zijn voor dit nieuwe seizoen in de Franse competitie weer ontworpen. Ze zijn met de uiterste zorg en dat is terug te zien in de heerlijke frisse designs. Wij hebben de prijzen vergelijken en jij bestelt hem zo goedkoop mogelijk. Hierboven een overzicht van trainingsshirts, trainingspakken, merchandise en t-shirts. Hier ook een adidas Olympique Lyon uitshirt 2022-2023 en voor de koudere dagen het adidas Olympique Lyon trainingspak blauw 2020-21.

Je kunt naast de shirts alles van de club bestellen bij Unisportstore.nl

Wanneer je altijd een trouwe volger bent van de wedstrijden in de Ligue 1, dan is dit zeker een van de shirts die je niet onopgemerkt zal blijven dit seizoen. Door de goede prestaties van de club in het vorige seizoen, zal de club dit jaar weer Europa in gaan. We hopen dus uiteraard met z’n allen dat er weer mooie wedstrijden gespeeld gaan worden en dat de club het ver zal schoppen in Europees opzicht. Je ziet deze in het Stade de Gerland stadion. Daarnaast ook in de beker en op het Europese toneel.

adidas Olympique Lyon Thuisshirt 2022-2023

Deze is geproduceerd door de Duitse sportgigant adidas. Voor de voetballiefhebbers die al eens een van de shirts van adidas hebben aangeschaft weten dus dat de voetbalkleding van bijzonder hoogwaardige kwaliteit is. Op de afbeelding is te zien dat het voetbalshirt ontworpen is met blauw en rode accenten. Zo zien we de adidas strepen op de schouders lopen in het grijs en zien we een horizontaal vlak lopen op de borst met het adidas logo (in het wit) en het Lyon logo erin. In het midden is de sponsor prominent te zien.  Een voetbalshirt welke met Climacool technologie is ontworpen. Door deze nieuwe technologie wordt vocht van het transpireren naar de buitenste lagen van het materiaal afgevoerd. Hierdoor blijft het shirt ten alle tijden lekker droog en aangenaam aanvoelen. Ga hier ook langs het adidas Olympique Lyon trainingspak 2020-2021.

  • Competitie: Lique 1
  • Seizoen 2022/2023
  • adidas voetbalkleding
  • Climacool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *