adidas Olympique Lyon Trainingspak 2020-2021

adidas olympique lyon trainingspak 2020-2021Koop hier het adidas Olympique Lyon trainingspak 2020-2021 in onze shop. Je kunt ook eens langs het adidas Olympique Lyon uitshirt 2022-2023. Shop hieronder in ieder geval direct de trainingspakken.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Seizoen: 2020/2021
  • Donkerblauw met wit
  • Lyon voetbalkleding

Je kunt deze verkrijgen in wit met de blauwe accenten. adidas trainingspakken zijn voorzien van vijf ritsen. Een presentatiepak heeft een witte rits op het Olympique Lyon trainingsjack. Deze valt dus totaal niet op ;). Je vindt het logo terug op de linkerborst en op de rechterbeen van de Olympique lyonnais trainingsbroek. Bestel snel je trainingspak clubs om lekker te kunnen sporten of bank hangen.

Deze wordt gebruikt voor het warmlopen of het reizen net als andere voetbal trainingspakken. We gaan deze zelfs terug zien bij de wisselspelers of na de wedstrijd. Het prachtige adidas Clima-cool trainingspak is ontworpen voor selectie van Lyon. Nu is het dus mogelijk om in hetzelfde trainingspak als de selectie rond te lopen. Verder kan deze worden geleverd met initialen of nummer om een persoonlijk tintje mee te geven.

adidas Olympique Lyon Trainingspak 2020-2021

Een Olympique Lyon presentatiepak 2020/21 heeft een normale pasvorm en beschikbaar in diverse maten. Het adidas logo komt zowel voor op het Lyon trainingsjack als de broek. Voetbal trainingspakken voelen altijd lekker en flexibel aan wanneer je lekker aan het sporten bent. Tevens wordt zweet en water naar de buitenste lagen gevoerd. Wil je net als de sterspelers van Olympique Lyonnais een trainingspak blauw wit? Bestel deze dan snel. Volg ons op Social Media voor de nieuwste voetbalshirts, voetbal trainingspakken en meer.

  • Olympique Lyonnais voetbalkleding
  • Trainingspakken van adidas
  • Clima-cool & mesh-panelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *