adidas Olympique Lyon Trainingspak Blauw 2020-21

adidas olympique lyon trainingspak blauw 2020-21Scoor hier het adidas Olympique Lyon trainingspak blauw 2020-21 in de shop. Uiteraard hebben we ook het adidas Olympique Lyon tenue om je kast compleet te vullen.

direct bestellen vsd

  • Scoor hierboven bij Voetbalshop.nl ⇑
  • Beschikbaar in: XS tot XXL
  • Kleuren: blauw en donkerblauw
  • adidas trainingspakken
  • Je kunt het pak ook bedrukken

Je kunt de voetbal trainingspakken naast elkaar vinden in onze voetbalshop. Deze kan worden gebruikt tijdens de warming up en onderweg naar een wedstrijd. We hebben dan ook Voetbalshop.nl geselecteerd als goedkoopste aanbieder. Ga dus los en bestel snel de nieuwste kleding voor aankomend seizoen. Deze lijkt het op het Puma Fenerbahce trainingspak 2022-2023.

Het team moet verder compleet blijven om het te redden in de CL

Het pak bestaat uit het jack en trainingsbroek. Als je kijkt naar een adidas trainingspak zie je opvallende & normale kleuren. Vorig seizoen had deze nog een capuchon. De Lyon trainingsbroek is blauw met witte accenten. Je ziet de diverse logo’s en meer op de kleding. We zijn benieuwd hoe ze het gaan doen in de Champions League in dit trainingspak.

adidas Olympique Lyon Trainingspak Blauw 2020-21

Het Lyon trainingspak presentatie 2020/21 om te ontspannen op de bank of te sporten tijdens koudere dagen. Ben jij een echte Olympique Lyon fan of vind je deze prachtig? Je kunt deze vandaag bestellen en je krijgt hem morgen in huis. Het volledige Lyon trainingspak bestaat uit een 5-tal ritsen. Je hebt dus genoeg opbergmogelijkheden met 4 zakken. De rits in het midden uiteraard om het trainingspak te sluiten. Als we kijken naar ventilatie en lichaamstemperatuur dan ken je dat wel van adidas. Leggen we de trainingspakken clubs naast elkaar dan staat deze zeker in de top 10. We zijn benieuwd hoe de club gaat presteren aankomend seizoen. Blijft op de hoogte en volg ons via de sociale kanalen.

  • Top 10 trainingspakken
  • 5 ritsen en Clima-cool ontworpen
  • Normale pasvorm en mesh-panelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *