Nike Inter Milan Trainingspak 2020-21

nike inter milan trainingspak 2020-21Koop hier het Nike Inter Milan trainingspak 2020-21 in onze shop. Je kunt voor de variatie ook eens langs het thuisshirt in het blauw met zwart. Een unieke witte kleur afgewisseld met een donkere trainingsbroek. Zou jij het trainingspak dragen en vooral wanneer?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Club: Internazionale
  • Nike Voetbalkleding

Je vindt hier het Inter Milan trainingspak in de kleur wit en donker. Deze is ideaal om dagelijks te dragen naar school of om in te chillen. Je gaat deze vooral zien tijdens de bekerwedstrijden van de club. Ga helemaal los en kies het nieuwste Inter Milan trainingspak. Ga hier ook eens langs het Nike Inter Milan 3de shirt geel 2022-2023.

Het Internazionale logo staat op de linkerborst en het Nike logo in te vinden op de rechterborst. Deze elementen zijn uiteraard ook terug te vinden op de trainingsbroek.

Wanneer een club een samenwerking met Nike aangaat, zijn de kledingstukken ontworpen met het bekende Dri-Fit materiaal. Door dit materiaal voelt het Inter trainingspak altijd lekker droog aan op de huid. Dit wordt bewerkstelligd doordat het vocht naar de buitenste lagen van het materiaal wordt afgevoerd zodat je altijd comfortabel op het veld staat.Ze zijn nu op de goede weg en we zien ze dus ook weer volle bak in Europa. Zoals te zien op de afbeelding is het trainingspak ontworpen in samenwerking met Nike. Hierdoor bent u dus ten alle tijden verzekerd van een hoge kwaliteit.

Nike Inter Milan Trainingspak 2020-21

De Inter Milan trainingspakken van de club uit Milaan zijn geheel uniek. Naast het zwarte trainingspak van Internazionale zijn ook andere kleuren pak in de store te vinden. In Nederland zijn er 2 aanbieders van het gehele trainingspak. Wij hebben de prijzen al vergeleken dus jij hoeft alleen nog op direct bestellen te klikken. Wanneer je dus doorklikt, heb je ook nog eens de mogelijkheid om een originele bedrukking van een spelersnaam te kiezen. Je kunt hier ook het Nike Inter Milan 3de voetbaltenue 2022-23 en Nike Inter Milan 3th minikit geel 2022-2023 bestellen. Hoe gaan ze het aankomend seizoen doen denken jullie?

  • Trainingskleding en wedstrijdkleding
  • Presentatie-, joggings- en trainingspakken
  • Hoofdsponsor: Pirelli
  • Kledingmerk: Nike
  • Trainingsjack en trainingsbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *