adidas Olympique Lyon Tenue

adidas olympique lyon tenueIn onze store het wit, rood met blauwe adidas Olympique Lyon tenue voor kinderen en senioren. In onze outlet shop ook kleding zoals trainingspakken en veel meer gekkigheid.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €54,95
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Wit met rode en blauw accenten
  • adidas voetbalkleding
  • Lyon fanshop

Het adidas Olympique Lyon tenue 2018 in de maten S tot XXL. Voor deze kan je ook direct op bovenstaande button klikken.

Een adidas Lyon voetbaltenue thuis met de prachtige witte basiskleur en rode met blauwe accenten. Het complete tenue is bedekt met deze kleurencombinatie. Seizoen 2016/2017 was de samenstelling niet anders alleen de verticale lijnen op het Olympique Lionnais tenue zijn nieuw. Het bekende kledingmerk adidas heeft natuurlijk gekozen voor een Clima-cool tenue zoals we dat kennen. adidas zien we steeds vaker terug in de voetbalwereld met de meest uiteenlopende voetbaltenues. Een droog voetbaltenue met de bekende Mesh-gaatjes voor een fris gevoel en verkoeling tijdens het sporten. Je kunt dus met een gerust hart sporten of ontspannen in het prachtige adidas Olympique Lyon tenue. Het Adidas logo in het blauw en Logo Olympique Lionnais zoals altijd op de linkerborst. In onze Lyon voetbal fanstore ook het Olympique Lionnais tenue kids.

adidas Olympique Lyon Tenue 2018/19

Het Olympique Lyonnais voetbaltenue 2018-2019 met natuurlijk het Olympique Lyon thuisshirt 2017-2018 als belangrijkste onderdeel. Vervolgens horen daar natuurlijk het Olympique Lyon voetbalshort en de voetbalkousen bij om het tenue compleet te maken. Het witte shirt is te bedrukken blauwe letters en cijfers. Een prachtige thuis tenue om in te trainen of speciaal voor een voetbalreis Olympique Lyonnais. Bekijk direct de mogelijkheden bij onze aanbieders en natuurlijk plezier met het adidas Olympique Lyon tenue. Een adidas voetbaltenue voor senioren verschillen met het kids tenue. De complete voetbaltenues worden nog net aangeboden vandaar de prijzen voor de losse onderdelen van het Olympique Lyon tenue 2018-2019. Liever een los Olympique Lyon shirt thuis? Bekijk ook het adidas Olympique Lyon thuisshirt 2022-2023 en adidas Lyon thuisshirt kids 2022-2023.

  • Voetbalclub: Olympique Lionnais
  • Kledingmerk: adidas
  • Clima-cool technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *