adidas Lyon Tenue Uit 2018-2019

adidas lyon tenue uit 2018-2019Het adidas Lyon tenue uit 2018-2019 in onze Olympique Lyon shop. Liever een los Olympique Lyon shirt? Wij hebben alle varianten wel beschikbaar in de fanshop. Allemaal met een normale pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior, dames en heren
  • Donkerblauw met rood
  • adidas voetbalkleding

Het adidas Lyon tenue uit 2018-2019 is voor senioren te verkrijgen vanaf maat S tot XXL. Het senioren adidas voetbaltenue is prijziger dan het Lyonnais tenue kids. Bekijk ook eens het adidas Lyon shirt uit kids of adidas Olympique Lyon uitshirt.

Een adidas Lyon voetbaltenue 2018/2019 heeft aankomend seizoen weer eens de kleur blauw met witte accenten. Het adidas tenue en adidas voetbalkleding is voorzien van een Clima-cool systeem voor een perfecte temperatuur. Een droog voetbaltenue is van belang in het warme Frankrijk en de Mesh-panelen zorgen voor de extra verkoeling. Het vocht wordt niet alleen naar buiten gedreven het voelt ook tijdens warme dagen fris aan. Het donkerblauwe en lichtblauwe wordt afgewisseld met witte accenten zoals het adidas logo en Logo Olympique Lionnais. Bekijk in de online voetbal fanshop ook het tenue voor kids.

adidas Lyon Tenue Uit 2018-2019

Het Olympique Lyonnais uittenues 2018/2019 bestaat natuurlijk uit het Olympique Lyon uitshirt 2018/2019, voetbalshort en de kousen. Een blauw shirt is te bedrukken met naam en nummer in het wit. Het is natuurlijk fantastisch om in het blauwe tenue Lyon aan te moedigen op de bank of in het stadion. Het Lyon voetbalshort is ook te bedrukken met alleen een nummer. Bekijk snel de mogelijkheden bij onze aanbieders en veel plezier met het adidas Lyon tenue uit 2018-2019. We hebben de prijzen op basis van de losse artikelen bij onze aanbieder van het Olympique Lyon tenue 2018/2019. We gaan het adidas Lyon uittenue in ieder geval terug zien in de Europa League en uitwedstrijden van de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *