Lyon Tenue Thuis Mini 2017-2018

lyon tenue thuis mini 2017-2018Hier het Lyon tenue thuis mini 2017-2018 kopen. Liever een groter Olympique Lyon tenue thuis? Je vindt alle beschikbare varianten in onze winkel.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Hoofdsponsor: Hyundai
  • adidas voetbalkleding

Deze vind je hieronder voor de kinderen van 0 tot 6 jaar. adidas voetbaltenues senioren verschillen in prijs met het mini tenue. Een voordeel van deze vergeleken met het Olympique Lyon tenue 2017-2018 is de prijs. Bekijk ook het adidas Olympique Lyon tenue 2016-2017 voor kids en senioren.

Een adidas Lyon voetbaltenue thuis kinderen heeft een witte basiskleur met de bekende accenten die zowel rood als blauw zijn. De kleurencombinatie vinden we terug over het complete thuistenue. Het Olympique Lionnais tenue is nieuw en populair onder de jonge en oude supporters. adidas heeft deze voorzien van het Clima-cool materiaal. adidas met uiteenlopende voetbaltenues wordt ook dit seizoen populairder. De mesh-panelen zorgen voor een fris gevoel en verkoeling tijdens het sporten of voetballen. Het adidas logo in het blauw en Logo Olympique Lionnais zoals altijd op de linkerborst.

Lyon Tenue Thuis Mini 2017-2018

Het Olympique Lyonnais tenue kinderen voor het seizoen 2017-2018 natuurlijk het Lyon shirt thuis 2017-2018 als belangrijkste onderdeel. Ben je vaak aanwezig op de voetbalpleintjes of voetbalvelden dan is deze zeer geschikt. Volg ons via de sociale kanalen en blijft op de hoogte van de nieuwste voetbalshirts en voetbaltenues. In onze Olympique Lyon shop ook het Lyonnais tenue kids.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *