Nike Chelsea Trainingspak Blauw 2019-20

nike chelsea trainingspak blauw 2019-20Check hier het Nike Chelsea trainingspak blauw 2019-20. Je kunt in dezelfde kleur ook het Nike Chelsea thuisshirt 2022-2023 bestellen. Lekkere warme kleding voor de training of om in te chillen. Wanneer draag jij eigenlijk trainingspakken?

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €89,95
  • Beschikbaar in: senioren en junioren
  • Sterspelers: Hazard en Kante

Je krijgt hieronder meer info over het Nike Chelsea trainingspak. We gaan verder in op de stof en vormgeving. Het pak zal gedragen worden voor en na de thuiswedstrijden. Heb je bijvoorbeeld al 1 van de shirts, dan is dit de ideale aanvulling om in huis te halen. Ga ook eens langs bij het Chelsea trainingspak nieuw kopen.

Stelling: met Lampard ga je nooit kampioen worden

Wat zijn de voordelen van een Nike Chelsea trainingspak blauw 2019-20? Een trainingspak is voorzien van mesh-panelen in combi met Dri-FIT. Je krijgt dus altijd extra verkoeling bij het transpireren. Door deze constante doorstroom van lucht voelt het pak ook zeer comfortabel en licht aan. De pasvorm is vrij strak en is nauwer aan de uiteinden zoals de mouwen. We hebben naast de pakken ook pre match shirts, trainingskleding en presentatiepakken.

Nike Chelsea Trainingspak Blauw 2019-20

De kledingsponsor Nike heeft alle trainingskleding ontworpen. Een overwegend blauwe kleur is ons inmiddels wel bekend. Deze wordt dan weer afgewisseld door witte accenten. De bekende logo’s zijn ook weer zichtbaar op de linker- en rechterborst. Wil je alle kleding van de club zien? Klik dan op de blauwe link: Chelsea.

COYB = Come On You Blues

Het complete Chelsea trainingspak bestaat uit de trainingsbroek en trainingsjack. Beide zijn totaal voorzien van 4 zakken! Wanneer je dus gaat trainen, kun je altijd gemakkelijk je spullen meenemen. Vocht wordt snel afgevoerd door Dri-FIT waardoor je er dus zeker van kan zijn dat het pak comfortabel blijft zitten. Zorg er voor dat je je team vertegenwoordigt tijdens je trainingen of tijdens het sporten in het algemeen. Je betaalt nooit teveel want wij vergelijken de prijzen :).

  • Chelsea Shop artikel
  • Nike kleding
  • Premier League, Europa
  • Dri-FIT technologie
  • Seizoen 2019/2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *