FC Utrecht Tenue Thuis Replica 2019-20

fc utrecht tenue thuis replica 2019-20We hebben bij onze aanbieder weer een compleet FC Utrecht tenue thuis replica 2019-20. Je kunt dus morgen al op de training verschijnen in het prachtige wit met rode tenue. Een nieuw thuistenue voor een nieuw seizoen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshirtskoning.nl
  • Namaak voetbaltenue
  • Kleuren: rood met wit
  • Shirt, short en kousen

Vind je dit teveel van het goede? Je kunt ook een los FC Utrecht shirt thuis rood wit 2019-20 bestellen. Het is ook mogelijk om dan later nog een voetbalbroekje en sokken bij te bestellen. Bestel je vandaag de kleding nog bij Voetbalshirtskoning.nl dan heb je deze morgen al in huis. Moet je dus binnenkort weer trainen dan kan je een kleine verzameling voetbalkleding aan gaan leggen.

  1. FC Utrecht hoort ook dit seizoen bij de top 5 van de Eredivisie

FC Utrecht Tenue Thuis Replica 2019-20

Zoals in de titel al staat is de kleding als namaak variant ontworpen. Kleding met kwaliteit en ook nog een uitstraling. Hoe Utrecht hier terecht is gekomen is niet geheel duidelijk. We hopen dan ook dat jij het een positieve verbetering vindt. Hummel heeft toch een aantal jaar op de voetbalkleding gezeten. Dit tenue gaan we zien tijdens de thuiswedstrijden in de Galgenwaard. Sowieso in de Eredivisie en daarnaast nog de KNVB beker en Europa wedstrijden.

  • Club: Utrecht
  • Namaak kleding voor een zachte prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *