Nike Frankrijk Blauw Thuisshirt Dames WK 2019

nike frankrijk blauw thuisshirt dames wk 2019We hebben hier het Nike Frankrijk blauw thuisshirt dames WK 2019. Een spelers editie staat op de afbeelding en dat wil zeggen dat het een officiële betreft. Je kunt deze direct bestellen in onze online winkel.

direct bestellen vsd

  • Via de button ga je naar Unisportstore.nl
  • De goedkoopste aanbieder
  • Nike Dri-FIT kleding

Als we het hebben over de FIFA World cup zijn we benieuwd naar de favorieten. We noemden toen ook Nederland en VS maar is dat zo realistisch? De eerste wedstrijden zijn gespeeld en er doen toch aardig wat goede landen mee. Ook mindere maar dat houd je toch. Lekker toch om thuis op de bank te kijken in een voetbalshirt van de dames? Je kunt deze bestellen bij Unisportstore en je hebt deze binnen 2 dagen in huis. Klik je naar Unisportstore.nl dan hebben ze ook goedkopere varianten.

Nike Frankrijk Blauw Thuisshirt Dames WK 2019

Wederom een shirt met een vrouwelijke pasvorm. Waar dat een aantal jaar geleden gewoon het Nike Frankrijk thuisshirt dames 2022-23 (nationale heren shirt in vrouwelijke vorm) zou zijn is dat nu wel anders. Heerlijk om gewoon een eigen shirt te kunnen dragen die op de vrouwen zijn ontworpen. Gemaakt van 100% polyester en ze hebben een normale pasvorm. Je kunt er dus straks ook lekker van genieten mocht je nog op vakantie gaan. Maak je bestelling compleet en we zien je graag terug.

  • Frankrijk nationaal vrouwenvoetbalelftal
  • Federatie: Fédération Française de Football

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *