Nike Frankrijk Thuisshirt Dames 2022-23

nike frankrijk thuisshirt dames 2022-23Een shirt met vrouwelijke pasvorm met het Nike Frankrijk thuisshirt dames 2022-23. Je gaat het voetbalshirt zien tijdens de wedstrijden op het Wereldkampioenschap voetbal 2022 in Qatar. Bedruk ook het damesshirt met naam en nummer van 1 van de spelers.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Bedrukking naam / nummer mogelijk
  • In: vrouwen XS tot dames XL

De vrouwen voetbalshirts France in het blauw van “Les Bleus”. Wens je de beste prijs of een andere aanbieder? Shop hierboven direct bij Unisportstore.nl. Ga je voor het shirt dat voor het vrouwenteam wordt gedragen? Klik dan op de blauwe link Nike Frankrijk blauw thuisshirt dames WK 2019.

Nike France Shirt Thuis Vrouwen WK voetbal

In de store de nieuwste vrouwen voetbalshirts voetbalkleding met ook het France voetbalshirts vrouwen 2022. Wat maakt het vrouwenvoetbalshirt zo bijzonder? Het shirt ontworpen van 100% polyester en vrouwelijk pasvorm. Alle meiden / vrouwen kunnen het Franse Elftal aanmoedigen in het prachtige blauwe voetbalshirt. Vrouwenvoetbal in Nederland maar ook in Europa wordt met de dag populairder. We zijn dan ook benieuwd hoe het WK 2023 voor vrouwen eruit gaat zien. Voetbalshirtsdirect.nl met shirts en kleding in de voetbal fanshop. Deze of het Pogba Frankrijk thuisshirt 2018-19 en meer kleding voor de wedstrijden tijdens de World Cup 2022 in Qatar.

Nike Frankrijk Thuisshirt Dames 2022-23

Voorzien van Dri-FIT materiaal en de mesh-panelen zorgen voor een comfortabel gevoel. De pasvorm ontworpen voor een betere pasvorm van het vrouwelijke lichaam. Hier de wedstrijdshirts en thuisshirts welke kunnen voorzien van een naam en nummer op de achterkant. Tevens krijg je een nummer aan de voorkant onder het Nike swoosh logo. Wens je liever je eigen naam en nummer dan is dat ook mogelijk. Een compleet thuistenue? In de fanstore ook de Nike Frankrijk thuiskousen rood 2022-2023, Nike Frankrijk thuisshort wit 2022-2023. De Franse voetbalbond met extra informatie via https://www.fff.fr/equipes-de-france/. We wens je veel plezier met dit shirt en de wedstrijden op het WK.

  • Frankrijk Thuisshirt Dames
  • Voetbalbond: FFF
  • Nike dames voetbalkleding
  • Dri-FIT materiaal
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *