Nike Frankrijk Thuiskousen Rood 2022-2023

nike frankrijk thuiskousen rood 2022-2023Om een compleet tenue te creëren, hebben we hier ook de Nike Frankrijk thuiskousen rood 2022-2023. We zijn benieuwd naar het team tijdens de World Cup 2022 & kwalificatie EK voetbal 2024.

direct bestellen vsd

\

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Kinder, junior en senioren
  • Nike Dri-FIT technologie
  • WK 2022 tot EK 2024

De Nike voetbalsokken als onderdeel van het complete France thuistenue. Kijk jij uit naar de wedstrijden op de UEFA Nations League of eerst de World Cup? Shop dan het prachtige voetbaltenue. Daarnaast ook een Nike Frankrijk uitkousen wit 2022-2023 en ook het Nike Frankrijk WK thuisshirt 2022-2023. Je kunt helemaal los in onze shop.

Pubquiz vraag eenvoudig: noem 6 voetballers uit de selectie die in 1998 wereldkampioen zijn geworden

Voetbalbroekjes en de sokken mogen niet ontbreken als je gaat voor een compleet Frankrijk tenue. Voetballers op amateurniveau en professionals besteden het meest aan voetbalschoenen maar sokken zijn net zo belangrijk. Kwaliteit van kousen staat voorop maar qua uiterlijk moeten ze wel goed passen bij de rest van het tenue. Op het voetbalveld wil je comfortabel en zeker van jezelf zijn. Goede voetbalkousen in combinatie met het complete tenue en goede voetbalschoenen maken dat. Comfort is een belangrijke zaak maar de kousen moeten ook niet steeds afzakken.

Nike Frankrijk Thuiskousen Rood 2022-2023

De kousen zijn net zoals het thuis voetbalbroekje ontworpen voor het Wereldkampioenschap voetbal 2022. Het voetbalbroekje is wit en een thuisshirt blauw van de landkleuren. Een geweldig gebalanceerd tenue voor kinderen en senioren. Zoals we van Nike gewend zijn, heeft zij zorg gedragen voor een Dri-FIT technologie speciaal voor comfort. De scheenbeschermers blijven lekker op de been maar voelen je benen niet nat aan. Het voetbed is door de sportgigant ergonomisch ontworpen zodat de pasvorm perfect is voor ieder persoon. Deze sokken zijn er voor de aankomende grote toernooien. Shop ook eens een Frankrijk trainingspak blauw 2018-2020.

  • France voetbal fanshop
  • World Cup – EK 2024
  • Kledingmerk: Nike
  • Nike Dri-FIT kleding