Jordan PSG Voetbaltenue Zwart 2023-2024

jordan psg voetbaltenue zwart 2023-2024Koop hier een Jordan PSG voetbaltenue zwart 2023-2024. Deze is uitgekomen met gouden accenten en heeft een geweldige uitstraling. Wil je net als de helden uit de selectie dit tenue? Bedruk deze dan met Mbappe, Neymar Jr of Messi.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Zwart Champions League tenue
  • Gele club accenten

Je kent Jordan misschien niet als standaard ontwerper van een tenue. Normaal is dat Nike maar voor nu dus een ander kledingmerk. De club uit Parijs draait op zich oké maar gaan ze ook de finale van de Champions League halen? We hopen in ieder geval de 3 sterren snel weer bij elkaar te zien in de aanval.

Hoe ver denk jij dat Paris Saint-Germain gaat komen tijdens de Champions League van dit seizoen?

Het nieuwe PSG tenue zwart 2023/24 is nu een van de meest populaire artikelen. Dat komt ook omdat deze nieuw op de markt is gebracht. We zijn benieuwd hoe Paris Saint-Germain voor de dag gaat komen. Je kunt naast een tenue ook een Nike Paris Saint Germain trainingspakken 2022 bestellen. We hebben daarna nog veel meer kleding van de club. Een kleinere maat? Ga dan eens langs het Jordan Paris Saint Germain zwart mini tenue 2023-24.

Jordan PSG Voetbaltenue Zwart 2023-2024

Deze als compleet tenue heeft een standaard pasvorm. Een broekje heeft een elastische tailleband met intern trekkoord. Deze kan je dus naar je eigen pasvorm creëren. Dit zit beter tijdens het sporten of als je gaat voetballen op de pleintjes. Je geniet dus extra van een optimaal draagcomfort. Als we kijken naar het materiaal is deze van 100% polyester gemaakt. De sokken bestaan uit 71% nylon, 26% polyester, en 3% spandex. Je kent inmiddels de Dri-FIT technologie wel en houd je dus droog.

  • Normale pasvorm
  • Dri-FIT technologie
  • Voetbalstad: Parijs
  • Short met elastische tailleband met intern trekkoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *