Nike Paris Saint Germain Trainingspakken 2022

nike paris saint germain trainingspakken 2022Koop hier de Nike Paris Saint Germain trainingspakken 2022 in 4 varianten. Deze varianten hebben allemaal een normale pasvorm. Kies ook voor een los trainingsjack,trainingsbroek, shirt en kleding in onze fanshop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: junior en senior
  • Kleuren: donker en grijs

We zijn benieuwd naar de resultaten vooral in Europa. Voor de sterren voorin is even een extra gehaald met de naam Lionel Messi! PSG bezit daarnaast nog Neymar Jr en Mbappé om ff 2 sterren te noemen. Je gaat via de button direct naar Voetbalshop.nl welke de goedkoopste is.

Je kunt de trainingspakken net zo bedrukken als de sterren: Neymar Jr, Messi en Mbappé met nummer en initialen

Het is al even geleden dan PSG ver is gekomen in de Champions League, vandaar dat we extra gespannen toekijken naar Paris Saint Germain. Verder zijn de Paris Saint Germain trainingspakken geproduceerd en voorzien van een mooi design door Nike. Het voetbaltenue valt onder de lijn van Nike. Naast de bekende Dri-Fit materiaal heeft het ook een geweldig design. Je kunt ook naar het totaaloverzicht via de blauwe link: Paris Saint Germain.

Nike Paris Saint Germain Trainingspakken 2022

Als we kijken naar de PSG trainingskleding zien we de nieuwste trainingspakken en presentatiepakken. Uiteraard is het ook mogelijk om een los trainingsjack of broek te bestellen. Ben je dus al jarenlang een voetbalfan van de club uit Parijs? Ga dan ook langs bij het PSG trainingspak zwart 2021-2022! Zoals je kunt zien zijn de pakken voorzien van logos en 5 steekzakken. Het PSG logo is te zien op de linkerborst en het Nike logo is in het zwart terug te vinden op de rechterborst. Uiteraard is Emirates Fly Better ook voor dit jaar weer de sponsor welke prominent onder het Paris Saint Germain staat.

Stelling: PSG moet minimaal kampioen worden maar het seizoen is dan nog niet geslaagd

Paris Saint Germain presentatiepakken zijn mooi in lijn met het voetbalshirt. Hierdoor is de voetbalkleding altijd populair. De club uit Parijs met grote spelers gaat uiteraard strijden om alle prijzen. Een ergonomisch design, waardoor deze een strakke fijne pasvorm hebben voor iedereen die een trainingspak wenst te dragen. Maak dus vandaag nog je collectie compleet met het schitterende Paris Saint Germain trainingspakken. Vergelijkbaar is het Nike PSG trainingspak zwart 2022-2023.

  • Trainingskleding voor de sterren uit Parijs
  • Bestel hier de nieuwste pakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *