PSG Trainingspak Zwart 2021-2022

psg trainingspak zwart 2021-2022Scoor hier het PSG trainingspak zwart 2021-2022. Je kunt morgen op de training al shinen in deze nieuwste trainingspakken. Een variant met capuchon die ook lekker is om in te chillen. Ga ook voor het thuisshirt van de club voor een beetje variatie ;).

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: junior, kids en senior
  • Paris Saint-Germain trainingskleding

We geven hier nog wat extra informatie over voetbal trainingspakken en over het voetbal van PSG. Het valt gelijk op dat het trainingspak iets sportiever is vergeleken met voorgaande jaren. Nike trainingspakken zijn Dri-fit ontworpen zodat je trainingspak altijd droog en comfortabel aanvoelt. Aan welke prijs moet je dan denken voor het Paris Saint Germain zwarte trainingspak? De trainingspakken worden aangeboden in junioren maten voor €80,95. Vind je dit nou te prijzig? Klik op de button hierboven en je vindt ook trainingsshirts en meer kleding.

PSG Trainingspak Zwart 2021-2022

Je kunt een Paris Saint-Germain trainingspak ook voor €4,95 laten bedrukken met initialen of nummer. Jaha! zelfs Messi kan je laten bedrukken :). Ga je bijvoorbeeld langs bij de club dan heb je iets warms om te dragen. We zijn wel benieuwd of er nog aankopen of iets dergelijks wordt gedaan. Na zo’n vroege uitschakeling verwacht je bijna iets nieuws. Via de blauwe link: Paris Saint-Germain kom je bij Wikipedia uit voor nog meer informatie. Ga hier voor het trainingspak of kies een losse trainingsbroek of jack :).

We hoeven niet te verzwijgen dat Paris Saint-Germain te sterk is voor Ligue 1 clubs – PSG

We hebben de prijzen al even genoemd van het Paris Saint Germain trainingspak presentatie. Zoek je een joggingpak voor mini’s vanaf 2 jaar dan zijn die later beschikbaar. Je moet dan denken aan een prijs rond de €49,95. Wanneer worden dergelijke presentatiepakken dan gedragen? Vooral onderweg naar een voetbalwedstrijd of tijdens een interview. We zien ook steeds meer spelers met een trainingspak op de bank plaatsnemen. Kijk jij ook dinsdag en woensdag naar de Champions League? Je zal het pak dan wel voorbij zien komen.

  1. Waar vind ik goedkope trainingskleding van PSG? Voetbalshop.nl
  2. Wat kost een bedrukking van een pak? Bij ons voor €4,95
  3. Welke stof heeft het ontwerp? 100% polyester
  4. Bestel ook: Paris Saint Germain thuisshirt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *