Bayern Munchen 3de Shirt Kids Zwart 2022-23

bayern munchen 3de shirt kids zwart 2022-23De grootste verrassing van de drie voetbalshirts is het Bayern Munchen 3de shirt kids zwart 2022-23. Je kunt deze morgen in huis hebben als je vandaag besteld. Wat vind je van de kleurencombinatie en uitstraling van het Europese shirt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kids, dames, junior en senior
  • 100% Polyester

Je kent deze misschien ook wel als het Bayern Champions League shirt. De loting van de volgende fase van de Champions League ligt al achter ons. Nu is het zaak om met gierende banden richting de finale te gaan. Bayern Munchen heeft makkelijk de groepsfase overleefd dus we zijn benieuwd naar het vervolg. Je kunt het 3de voetbalshirt hierboven bestellen en je hebt deze dan binnen 2 werkdagen in huis.

De Alianz Arena zal tot de nok toe gevuld zijn wanneer FC Hollywood moet aantreden. De verwachtingen zijn hoog aangezien veel spelers interlands spelen voor Duitsland en uiteraard een geweldig elftal hebben.

We gaan dit shirt zien tijdens de beladen wedstrijden van de club. We kijken er dus weer naar uit om Bayern Munchen te zien op woensdag of dinsdag. De prijzen zijn al vergeleken dus je hoeft alleen nog op de button te klikken. Je kunt bij ons ook nog het oudere adidas Bayern Munchen trainingspak presentatie 2022-23 bestellen! Het scheelt een hoop geld om een oudere variant te kiezen.

Bayern Munchen 3de Shirt Kids Zwart 2022-23

Dit shirt zal over het algemeen te zien zijn in de Champions League. Vergeleken met het uit en thuisshirt heeft deze een ronde hals. Wat direct opvalt is de grijze kleur. Een echt Eye-catcher met de rode accenten op de schouder en onderkant van de mouwen. Afgelopen seizoen was het Bayern Munchen Champions League shirt ook een soort van blauw. De vier sterren staan voor het 21ste kampioenschap van FC Bayern München.

Welke speler zou de club nog moeten halen om finale waardig te zijn in de Champions League? Of gaan ze het halen met deze selectie?

Het Champions League tenue is ontworpen door adidas. De strepen over de schouder vallen dan ook meteen op omdat deze bijna rood van kleur zijn. Het logo van T-mobile en de bijbehorende punten zijn ook nog eens in het rood. adidas staat bekend om zijn Clima-cool kleding. Dit wil zeggen dat het voetbalshirt altijd fris aanvoelt ook na intensief sporten. Ga los en kies de kleding die bij je past.

  • FC Bayern München shop
  • adidas voetbalkleding
  • Hoofdsponsor: T-mobile
  • Bedrukking met naam mogelijk
  • Champions League en DFB-Pokal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *