Puma Manchester City Tenue Uit Kids 2023-24

puma manchester city tenue uit kids 2023-24Je kunt hier het Puma Manchester City tenue uit kids 2023-24 kopen. Deze is voorzien van het uitshirt, voetbalbroekje en rode sokken. Je kunt deze laten bedrukken met Haaland, de Bruyne, Bernardo of noem ze maar op.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs mini: €24.95
  • Stadion: Etihad Airways

Een tenue voor de kids gaan we dit seizoen weer zien in de Premier & Champions League. Het tenue zullen we terug gaan zien tijdens de uitwedstrijden. Een unieke kleurencombinatie met wit, rood en oranje. Ga hierboven via de button direct naar het tenue voor kinderen voor de beste prijs. Vind je dit nu te veel van het goede? Je kunt ook een losse Puma Manchester City shirt uit kids 2023-2024 bestellen.

Haaland is de nieuwe ster die zeker 40 goals gaat scoren in het seizoen 2023/2024 – VSD

Tot nu toe is deze ieder jaar populair maar nu iets meer. Je kunt het voetbaltenue krijgen vanaf maat 122 tot 176. Het uitshirt ontworpen met een comfortabele klassieke hals. De sponsor Etihad Airways is prominent op de voorkant aanwezig. Een van de meest opvallende elementen zijn dus de bordeaux en oranje accenten. Deze steken op een mooie manier af op de witte kleur van het voetbalshirt.

Puma Manchester City Tenue Uit Kids 2023-24

Deze zie je veel op de pleintjes en velden in Nederland maar nog meer in Engeland. Je kunt het Puma Manchester City tenue kind 2023/24 is geschikt voor kids vanaf 8 jaar tot ongeveer 15 jaar. In de store is het voetbalbroekje thuis ontworpen in een mooie bordeaux rode kleur en oranje accenten. Zo is het Puma logo in het oranje erop geplaatst. De sokken hebben dezelfde kleur als het short. Hierdoor vormt het voetbaltenue een mooi geheel en zal iedereen schitteren op het voetbalveld. Klik dus snel door naar het nieuwe uittenue en maak je klaar.

  • Club: Manchester City
  • Puma Dry-Cell technologie
  • Premier & Champions League
  • The Citizens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *