Puma Manchester City Shirt Uit Kids 2023-2024

puma manchester city shirt uit kids 2023-2024Shop hier een Puma Manchester City shirt uit kids 2023-2024 in de shop! Je kunt de zeker laten bedrukken met Haaland of kdB. Wat vind je van het nieuwste uitshirt met de unieke accenten qua kleur?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids van 122 tot 176
  • Etihad Airways
  • Sterspeler: Kevin de Bruyne & Haaland

Het is niet eerlijk dat we alleen deze 2 spelers noemen. Uiteraard heeft het team veel meer sterspelers maar deze zijn erg populair. Als voetballiefhebbers en vooral nog kleinere krijgen we binnenkort een minikit Je kunt dan naast de kids ook je baby verkleden als City speler. Je kunt deze hierboven bestellen bij Unisportstore en binnen 2 werkdagen heb je deze in huis. Wens je deze bedrukt? Ga dan voor het Haaland Manchester City shirt uit wit 2023-2024.

Quote: Manchester City wint dit seizoen wederom de trippel met FA Cup, CL en Premier League – VSD

Je gaat dit shirt zien op de velden maarook nog op de pleintjes. Al is de jeugd veel meer met de PS5 aan de slag maar ach. Hier hebben we in ieder geval het City uitshirt voor kinderen. Zoals je kunt zien op de afbeelding hierboven heeft het shirt een witte basiskleur met bordeaux rode accenten. Niet echt de kleur van de voetbalclub. Op de voorkant vinden we de bekende sponsor Etihad Airways.

Puma Manchester City Shirt Uit Kids 2023-2024

Deze gaan zien tijdens de uitwedstrijden van de club. Altijd mooi een keer wat anders dan het lichtblauwe. De club speelt in de Premier League, FA- en League cup en natuurlijk in de Champions League. Vorig seizoen hebben ze de cup met grote oren eindelijk gewonnen. Je had Puma waarschijnlijk ook al gespot op de borst. Doordat Puma het voetbalshirt heeft ontworpen, is deze voorzien van een Dry-cell systeem. We hopen op een mooi seizoen voetbal in het bekende voetbalshirt. Je kunt hier ook eens kijken bij het Puma Manchester City tenue thuis kids 2023-24.

  • Club: Manchester City FC
  • Competitie: Premier League, Cups en CL
  • Uitwedstrijden van de club
  • Bijnaam: The Citizens
  • Puma Dry-Cell materiaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *