Juventus Blauw Tenue Europees 2019-2020

juventus blauw tenue europees 2019-2020Je zit goed als het gaat om het Juventus blauw tenue Europees 2019-2020. De kleding is beschikbaar voor kids, dames en heren. Je kunt dus al morgen op de training verschijnen met de nieuwste tenues :).

direct bestellen vsd

  • Club: Juventus FC
  • adidas voetbalkleding
  • Prijs vanaf €54,95 baby’s
  • In: junior, dames, kinderen en heren

Het Europese voetbaltenue bestaat uit het adidas Juventus 3de shirt 2019-2020, het voetbalbroekje en de derde voetbalkousen. Je kent misschien de sterren van Juve zoals Dybala, C. Ronaldo en Khedira om er een paar te noemen. Deze helden kunnen worden bedrukt achterop het shirt en met nummer op het broekje. Als jij de kleuren mocht bepalen van het 3de tenue, waar zou je dan voor gaan?

Je kunt een tenue los samenstellen bij onze aanbieder of bestellen als 1 geheel. Je krijgt de voetbalsokken er dan bijna gratis bij:)

Waar gaan we het Juventus 3e tenue zien dit jaar? Sowieso in de Champions League en af en toe tijdens de bekerwedstrijden. Als we kijken naar een doelstelling van Juve dan is dat zeker de groepsfase overleven. In een recent verleden haalde Juventus nog de Champions League finale. Seizoen 2016-2017 was daarmee een briljant jaar. Helaas werd er in de finale verloren van Real Madrid.

Juventus Blauw Tenue Europees 2019-2020

Het Juventus Champions League tenue van 2019/2020 is zoals gezegd ontworpen in samenwerking met adidas. Daarnaast is Jeep ook weer te zien op de voetbaltenues. De ronde kraag geeft het voetbalshirt een klassieke uitstraling. Op de linkerborst vinden we het logo van Juve. Wil je extra info via Wikipedia? Klik dan op de blauwe link: Juventus FC. Een club met een bijzonder verleden kunnen we wel zeggen. Wat kunnen we nog zeggen over het tenue? Aan de zijkant zit een zwarte streep die een extra dimensie meegeeft:).

I played in two of the biggest clubs in the world – Zidane

Zoals we gewend zijn van adidas is ook dit tenue voorzien van de bekende Clima-cool materiaal. Wanneer je dus op het voetbalveld staat, zul je geen last hebben van een plakkerig voetbalshirt. Het vocht wordt namelijk afgevoerd naar de buitenkant. Zoek je extra kleding voor in je kast? Ga dan voor dit schitterende Juventus 3e tenue 209-2020. Zoek je toch het zwart met witte shirt? Klik dan op het Juventus thuisshirt 2019-2020 of ga eens voor een trainingspak.

  • Club: Juventus FC
  • Competitie: Serie A en Champions League
  • 3de en 3e voetbalkleding
  • Europese wedstrijd en trainingskleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *