adidas Real Madrid Tenue Thuis Kids 2023-2024

adidas real madrid tenue thuis kids 2023-2024

Je kunt hier het adidas Real Madrid tenue thuis kids 2023-2024 bestellen. Deze heeft zoals je kunt zien gouden accenten. Een normale pasvorm en gemaakt van 100% polyester. Bestel deze hieronder vandaag nog en maak je klaar voor deel 2 van het seizoen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Stadion: Santiago Bernabeu
  • Maten: 58 – 176 cm

Je kunt ook alle 3 de items los bestellen. Weet je dus nog niet wat je wenst van de Koninklijke dan hebben wij een totaaloverzicht. Via de button hierboven kom je bij onze goedkoopste aanbieder. Ja inderdaad het is wat laat toegevoegd maar beter dan niet. Je kunt deze bestellen vanaf maat 128 cm tot 176 cm. Ga je binnenkort naar het vernieuwde Santiago Bernabeu? Je kunt deze dragen of ga voor het adidas Real Madrid tenue thuis minikit baby 2023-24.

Wil jij binnenkort naar het nieuwe Santiago Bernabeu? Je kunt bij ons ook een voetbalreis Real Madrid CF boeken.

Wat vind jij van de gouden accenten? Op zich wel leuk en toch iets anders dan anders. We kijken uit naar de wedstrijden in de Champions League. In La Liga blijven ze nog wat achter. Al moeten we zeggen dat ze met Bellingham wel een gouden koop hebben gedaan. Naast de tenues voor kinderen en baby’s hebben we in de Koninklijke voetbal fanstore ook deze voor ouderen. Hier kan je trouwens ook een los Bellingham Real Madrid shirt thuis 2023-2024 bestellen.

adidas Real Madrid Tenue Thuis Kids 2023-2024

Het Real Madrid tenue thuis is er al vanaf 8 jaar tot XXXL. Je gaat deze dan zien op de pleintjes en bij de voetbalverenigingen. Ze zijn nu namelijk met AEROREADY technologie ontworpen. Dit zorgt voor een fris en fijn gevoel tijdens het voetballen. Uiteraard ook nog steeds de mesh-panelen. In het midden is ook hoofdsponsor Emirates Fly Better te vinden. Voetballiefhebbers wereldwijd zien we lopen in het Real Madrid thuistenues. Als je veel gaat voetballen op de pleintjes of wekelijks naar de training gaat dan mag het tenue niet ontbreken. Uiteraard ook de sokken met een linker en rechter variant. Het broekje maar niet gebruiken als zwembroek want dat schijnt door. Een fijne voortzetting van seizoen deel 2.

  • CLub: Real Madrid CF
  • Hoofdsponsor: Emirates Fly Better
  • adidas AEROREADY
  • Competities: Champions League, La Liga, Copa del Rey
  • Compleet tenue: Thuisshirts, shorts, kousen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *