Nike Barcelona Geel Tenue Uit Kinderen 2022-23

nike barcelona geel tenue uit kinderen 2022-23Scoor hier je Nike Barcelona geel tenue uit kinderen 2022-23 voor de jongste fans. Ontworpen met hele bizarre kleuren al zeggen wij het zelf. Je kunt lekker combineren met de nieuwste trainingspakken bijvoorbeeld in de winkel.

direct bestellen vsd

  • Scoor bij Unisportstore.nl ⇑
  • Beschikbaar in: mini, kids en junior
  • Wat vind je van het tenue?

Het tenue uit voor de kleinere fans onder ons. We zijn er allemaal nog niet over uit maar is het een mooi tenue of juist helemaal niet? Vaak maakt het qua verkoop niet heel veel uit want ze vliegen toch wel over te toonbank. Heb jij bijvoorbeeld een favoriete voetballer in de selectie van Barca? Laat het zien aan de buitenwereld en bedruk deze achterop. We hebben voor kids het Nike Barcelona geel uittenue 2022-2023.

Shop je een tenue als geheel dan ben je voordeliger uit

Het uittenue voor kinderen is verkrijgbaar voor kids tot en met 15 jaar. Lekker met je zoon of dochter voetbal kijken? Prima om dan het tenue aan te schaffen. Wanneer een van je kinderen ouder is dan 8, maar jonger dan 14 jaar, dan past het kids tenue perfect. In welke competities zien we het uittenue? In de Spaanse Primera Division, ook wel La Liga genoemd, Champions League en Copa del Rey. Waar het uit tenue vorig voetbalseizoen nog blauw was, is er voor dit seizoen gekozen voor een groene opvallende kleur.

Nike Barcelona Geel Tenue Uit Kinderen 2022-23

Wat valt direct op als je het tenue ziet? Naast een unieke kleur heeft het veel verschillende kleur accenten. Verder is het uitshirt ontworpen met een soort V hals maar lijkt deze ook weer rond. De sponsor van FC Barcelona is niet meer Qatar Airways of Rakuten maar Spotify. Maar dat wisten we vorig seizoen natuurlijk ook al. Een van de meest opvallende elementen van het uittenue zijn de donkere elementen. Daarnaast is er op de onderrug de tekst Unicef te zien. Je ziet dat niet op de afbeelding maar het staat er echt.

Het voetbalbroekje uit maar ook de kousen hebben allemaal dezelfde kleur. We kunnen wel stellen dat je lekker opvalt tijdens de trainingen. Zo is het Nike logo in het blauw erop geplaatst. Spotify staat in het zwart op het shirt. Ben je veel  te vinden op het voetbalveld waarom dan niet een keer een tenue met aparte kleur. Wens je toch liever een los shirt? Kies dan het Nike Barcelona uitshirt 2022-2023. Zit jij ook aankomend seizoen klaar wanneer Barca op tv is?

  • FC Barcelona
  • Nike voetbalkleding
  • Primera Division
  • Dri-Fit technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *