Nike Barcelona Geel Uittenue 2022-2023

nike barcelona geel uittenue 2022-2023Via de button shop je bij Unisportstore.nl het Nike Barcelona geel uittenue 2022-2023. Je kunt het gouden voetbalshirt ook los bestellen in het geel met zwarte accenten. Wat vind je van de kleurensamenstelling?

direct bestellen vsd

  • Scoor hierboven bij Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €54,95
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Voor de uitwedstrijden

Je kunt wel zeggen uniek met een gele kleur en rood met blauwe accenten. Het tenue thuis hebben we in de clubkleuren maar met een uniek dambord patroon. Ideaal als je nog wat kleding zoekt voor de training voor aankomend seizoen. Wat vind jij het mooiste uittenue aller tijden van FC Barcelona?

Barca komt altijd met unieke kleuren maar het is niet altijd leuk om in te voetballen – Suarez

Het uittenue is voor dit seizoen voorzien van een mooie basiskleur. Afgelopen seizoen was deze nog in het fluor en vorig jaar in het blauw. Het Nike logo op de rechterborst en het club logo op de linkerborst. De mouwen zijn een keer opgenomen met de rest van het voetbalshirt. Je kunt deze zelfs bestellen voor de kleinste fans via Nike Barcelona minikit uit geel 2022-2023.

Nike Barcelona Geel Uittenue 2022-2023

Wat vind je van het Barca tenue uit geel 2019/20? Het is dan ook allemaal wel op elkaar afgestemd. Door de samenwerking met Nike is het gehele voetbaltenue gemaakt met het hoogwaardige Dri-Fit materiaal. Door dit materiaal wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de stof afgevoerd. Je kleding voelt dus chill aan tijdens het sporten of zweten.


Vul je collectie aan met dit tenue. Je kunt ook fan artikelen bestellen zoals een Barcelona dekbedovertrek, sjaal en nog veel meer merchandise. Ook een los Nike Barcelona uitshirt 2022-2023 behoort tot de mogelijkheden. De kwaliteit van je aankoop is dan ook gouds. Je shopt in 1x het Barcelona uitshirt, uitshort en de kousen. Het voetbaltenue zal dit jaar uiteraard weer te zien zijn tijdens de uitwedstrijden van Barcelona in de Primera Division, Champions League en in de Copa. Schitterende wedstrijden waar we lang van kunnen genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *