Bayern Munchen Thuisshirt Mane 2022-2023

bayern munchen thuisshirt mane 2022-2023Scoor hieronder het Bayern Munchen thuisshirt Mane 2022-2023. Wat is Sadio Mané toch een held en hoe snel ook. Je kunt deze natuurlijk ook met alle andere namen achterop krijgen. Ga los in onze winkel met de bedrukte kleding.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senioren
  • Club: FC Bayern Munchen

De Senegalese vleugelaanvaller wordt langzaam de ster van het team. Hij is niet alleen snel maar scoort ook nog genoeg goals. Je kunt wel zeggen dat FCBM een briljante speler binnen heeft gehaald. Hij zal in de voorhoede staan met Gnabry aan de andere klant. Een snelle aanvaller met verder een geweldige traptechniek. We hebben de Mané voetbalshirts dan dus voor kids en senioren. Bestel je vandaag nog dan heb je morgen het voetbalshirt al in huis.

Je moet in jezelf geloven en in wat je doet – Sadio Mané

Een transfer die we niet direct zagen aankomen. Toch is het fijn voor deze man om een ander team te proberen. Hij is voor een relatief klein bedrag overgenomen. Waarschijnlijk een afspraak met zijn vorige club Liverpool. Je kunt dus nu het shirt van FC Bayern bestellen met deze snelle baas achterop. We hebben in de shop ook het Bayern Munchen Gnabry thuisshirt 2022-2023 en Thomas Muller FC Bayern shirt 2022-2023 dus je kunt los.

Bayern Munchen Thuisshirt Mane 2022-2023

Sadio Mané kwam voor een slordige 41 mln over van Southampton naar LFC. Hij begon zijn carrière bij FC Metz en groeide al snel uit als een belangrijke aanvaller. De speler heeft inmiddels genoeg prijzen gewonnen in zijn carrière. Hij won de beker en werd kampioen bij Red Bull Salzburg om zijn begin maar eens te noemen. Voetbalshirts van Mané zijn dus populair onder de fans. Helemaal omdat hij zo ingetogen is gebleven :).

  • Huidige team: FC Bayern Munchen
  • Land: Senegal
  • New Balance voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *