Nike Liverpool Thuistenue Rood 2023-2024

nike liverpool thuistenue rood 2023-2024Je kunt nu een Nike Liverpool thuistenue rood 2023-2024 kopen. We noemen de kleur rood maar dat kon je wel verwachten. Deze is in zijn geheel te verkrijgen bij onze aanbieder Voetbalshop voor de beste online prijs. Een tenue met een normale pasvorm voor jong en oud.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Compleet tenue voor de beste prijs
  • Nike Dri-FIT technologie

We hebben het thuisshirt al uitgebreid beschreven in onze webshop. De pasvorm hebben we het bijvoorbeeld over gehad en dat je deze kan bedrukken. Als je een tenue laat bedrukken zal het broekje ook mee worden genomen. Deze heeft trouwens een intern trekkoord zodat deze beter op zijn of haar positie kan blijven zitten. In een iets kleinere maat hebben we ook het Nike Liverpool thuistenue kind 2023-2024.

Prijsvraag: raad hieronder hoeveel goals Salah maakt dit seizoen en aan het eind van het seizoen wordt een prijs verloot over de winnende deelnemers.

Je kunt er ook voor kiezen om alleen een short en kousen te selecteren. Dit is dan een stuk goedkoper ipv alle items in 1x. Het voordeel van de bestelling in 1x is dat sokken vrijwel gratis zijn. Deze hebben trouwens een linker en rechter pasvorm. Daarnaast is het voetbed verbetert zodat je meer demping krijgt tijdens het rennen en voetballen.

Nike Liverpool Thuistenue Rood 2023-2024

De kleding maar ook tenues zijn beschikbaar vanaf maat 68cm tot XXXL. Je kunt wel zeggen dat iedereen een tenue kan dragen. Deze worden bijvoorbeeld gedragen tijdens de wedstrijden in de Premier League, Europa of diverse cups in Engeland. Ben je van plan om een voetbalreis Liverpool te maken binnenkort? Ideaal om dat in een compleet tenue te doen. Je kunt kiezen voor losse tickets of complete trips naar de club. Maak je klaar voor een nieuw seizoen voetbal in de nieuwe kleding.

  • LFC voetbalkleding
  • Een Nike ontwerp
  • Normale pasvorm
  • Bedrukking mogelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *